Mănescu: „Doamna Geta să meargă la cratiță”

29 May. 2009, 19:29 Campionat
Mănescu: „Doamna Geta să meargă la cratiță

Indignat de acuzele Getei Onu, care suspectează FC Drobeta de jocuri de culise, președintele-antrenor Vasile Mănescu îl sfătuiește pe oficialul de la ACU Arad să-și schimbe meseria.

 

„Dacă făceam blaturi, acum eram pe loc promovabil sau ajutam Târgoviște și Turda să scape de la retrogradare, însă noi nu facem parte din cooperativă, drept dovadă că n-am pierdut etapele trecute aceste două jocuri. E clar că nicio echipă nu poate câștiga mereu, dar noi ne-am jucat tot timpul corect șansele. Și sezonul trecut am fost suspectați că dăm meciul Reșiței, dar Drobeta a demonstrat până acum că-și joacă partidele doar pe teren. Dacă doamna Onu ar fi fost un președinte competent, echipa sa n-ar fi ajuns la retrogradare, așa că mai bine ar merge la cratiță în loc să acuze aiurea FC Drobeta. Ea să-și vadă de clubul ei și dacă ține neapărat s-o invităm la banchetul echipei noastre, atunci să mai slăbească!”, a răbufnit Vasile Mănescu.

Oficialul severinean a lămurit și strategia pentru ultimele trei jocuri din acest campionat. „Nu ne interesează pe noi nici retrogradează. Interesul nostru pentru aceste etape de final este să urmărim cât mai atent evoluția propriilor jucători, pentru a vedea pe care dintre ei ne vom mai baza din sezonul următor. Vrem să câștigăm cu Deva, fiindcă încercăm, dacă e posibil, să mai urcăm un loc în clasament și să încheiem și acest al doilea sezon fără înfrângere pe propriul teren”, a precizat Mănescu.
 

„Sunt sigură că Deva va câștiga la Drobeta. O să vedeți. Mulți vor câștiga bani la pariuri dacă merg pe mâna Devei. Așa cum am mai spus în urmă cu câteva etape că Lupeni va câștiga fără probleme meciul cu Drobeta, așa afirm și acum. Noi vom scăpa de retrogradare doar dacă echipele care vor juca cu contracandidatele noastre vor evolua corect!”, a fost declarația Getei Onu, considerată nefondată de oficialii severineni.
 

În etapa a XXI-a, severinenii au pierdut la ACU Arad cu 0-2, rezultat care a dus la rezilierea contractului dintre FC Drobeta și antrenorul Eugen Neagoe.

 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

29 May. 2009, 19:29 Campionat
Pe aceeași temă