Man speră ca suporterii să îi susțină în continuare, chiar dacă s-a ratat promovarea. Ce spune atacantul viitorul său la UTA

Marius ANGHEL 13 Jun. 2016, 14:23 Campionat
Man speră ca suporterii să îi susțină în continuare, chiar dacă s-a ratat promovarea.** Ce spune atacantul viitorul său la UTA

În cele 180 de minute ale barajului de menținere/promovare cu FC Voluntari, UTA și-a numărat ocaziile clare de gol pe degetele unei singure mâini. Având în față fundași cu experiența  primei ligi, Vasile Maftei peste toți, Dennis Man nu a mai avut randamentul din alte partide.

Sigur, nici nu a avut prea multe mingi utile și aici e vorba și despre ceilalți atacanți ai „alb-roșiilor”. „Ne-a lipsit puțin noroc în special în meciul tur. Am avut ocazii de 3-1, chiar 3-2, altfel s-ar fi jucat azi. Chiar dacă terenul a fost cum a fost. Eram obișnuiți să jucăm aici, pe acest teren am câștigat multe meciuri, iar azi am făcut-o din nou, dar nu a fost suficient. Căteodată nu e de ajuns să dai un gol și să nu primești niciunul. Ne bucurăm mai ales și că suporterii sunt mândri de noi, sper să ne susțină în continuare”, a spus atacantul de 17 ani la ieșirea de pe gazon după confruntarea de duminică cu ilfovenii.

Oricât a încercat să stea departe de zvonurile din presă, ce-l dau pe lista scurtă de transferuri a unor formații importante din Liga 1, Man e conștient că va trebui să dea un răspuns. Mai repede sau mai târziu. „Îmi place la UTA, cu acești colegi, în această atmosferă, dar nu știu ce se va întâmpla pe viitor. Depinde și ce planuri are clubul cu mine, dar, repet, eu azi mă gândesc doar la UTA”, a mai punctat puștiul „alb-roșiilor”.

UTA Bătrâna Doamnă s-a impus la Arad, pe stadionul Motorul, cu 1-0 în meciul retur al barajului cu FC Voluntari, însă a ratat promovarea în Liga 1 după ce ilfovenii câștigaseră jocul tur cu 3-0. Ciprian Rus a înscris unicul gol al jocului de astăzi, în minutul 88.

Text: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 13 Jun. 2016, 14:23 Campionat
Pe aceeași temă