„Magiun” s-a împăcat cu Pașcu după meciul dintre FC Brașov și Juventus: „L-am invitat la un spriț să-i spun mai multe vizavi de ruptura dintre noi”

Marius ANGHEL 15 Aug. 2016, 13:09 Campionat

FC Brașov a trecut și de Juventus București, scor 1-0, duminică, pe teren propriu, astfel ca echipa pregatită de Cornel Tălnar a acumulat șase puncte după primele două etape din Liga a 2-a. Golul victoriei brașovenilor în meciul cu Juventus a fost marcat de Ștefan Grigorie în minutul 38.

„Este o victorie muncită, astfel că îi felicit pe jucători pentru dăruire, dar și pentru faptul că au respectat sarcinile de joc. Se vede în acest moment că avem o viteză în minus față de adversari, dar prin poziționarea noastră în teren și prin modul în care am gândit jocul am reușit să obținem cele trei puncte. În acest moment nu ne permitem să facem spectacol, avem probleme de ordin fizic, astfel că la următoarele meciuri vom fi nevoiți să jucăm la rezultat. Important este că am luat șase puncte din primele două jocuri”, a declarat Cornel Țălnar după meci.

De partea cealaltă, directorul tehnic al celor de la Juventus București, brașoveanul Marin Barbu, a spus că un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil după modul în care s-a jucat. „După cum s-a jucat, cred că echitabil era un rezultat de egalitate. Cred că arbitrii au rupt jocul. Din reluarile tv, penalti inexistent, iar la eliminarea lui Chipirliu trebuia eliminat și Iulian Popa. Am reglat conturile și cu Romică Pașcu și l-am invitat la un spriț să-i spun mai multe vizavi de ruptura dintre noi. Felicit Brașovul, au luptat, ăsta e fotbalul”, a declarat Marin Barbu.

FC Brașov – Juventus București 1-0
Șt. Grigorie 38 – pen

Căucă – Vlăsceanu, D. Ciobanu, Poverlovici (cpt.), Ct. Stan – L. Manole (Săftescu ’77), P. Iacob, I. Popa, Goge – Șt. Grigorie (Vl. Munteanu ’63), Istrati (Sburlea ’64)
Rezerve neutilizate: V. Ignat – Pamfile, H. Popa, Codoban
Antrenor: Cornel Țălnar

R. Stoian – Beța, Il. Morariu, Wallace, Carabela – Val. Bărbulescu (cpt.)(Buhăescu ’46), Măd. Mihăescu – Fl. Cazan, Băjenaru (Ilin ’75), Chipirliu – Stoenac (Al. Vasile ’77)
Rezerve neutilizate: Fila – Val. Dima, Sbârcea, E. Nica
Antrenor: Daniel Oprița
Eliminat: Chipirliu ’44 (roșu direct)

Articol scris de Adi MARICA
Foto: Bogdan BĂ‚LAȘ
(Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 15 Aug. 2016, 13:09 Campionat
Pe aceeași temă