Maftei, bucuros că în sfârșit ia vacanță. „Merităm să rămânem în Liga 1. Nu mai contează că am pierdut astăzi”

Marius ANGHEL 12 Jun. 2016, 17:10 Campionat

FC Voluntari s-a înclinat în fața UTA-ei în meciul retur al barajului de menținere/promovare în Liga 1, însă înfrângerea cu 0-1 a fost insuficientă pentru arădeni pentru a le lua locul în prima ligă. Ilfovenii au câștigat cu 3-1 la general această dublă manșă, astfel că și în sezonul viitor vor juca pe prima scenă a fotbalului românesc.  

La finalul meciului de duminică de la Arad, Vasile Maftei, căpitanul echipei FC Voluntari, a spus că nu contează această înfrângere având în vedere că obiectivul a fost îndeplinit. Maftei abia aștepta disputarea acestei partide pentru a intra în vacanță.

„Merităm să rămânem în Liga 1 pentru că în meciul tur am dominat de la cap la coadă și am câștigat cu 3-0 și am avut și alte ocazii, iar astăzi am întâlnit aceiași echipă, dar pe un teren care cred eu că ne-a dezavantajat, însă important e că ne-am atins obiectivul. Nu mai contează că am pierdut astăzi. Te afectează terenul pentru că noi eram echipa mai tehnică și încercam să contruim, dar până la urmă eu cred că ne-am adaptat și e bine că s-a jucat, pentru că, la un moment dat, se punea problema dacă mai jucăm. Important e că s-a jucat în condiții bune de joc și cred că a rezultat un joc bun. Nu știu ce face Voluntariul la anul, acum vreau să plecăm în vacanță pentru că deja suntem de foarte mult timp în campionat, s-au jucat foarte multe meciuri și vrem și noi o vacanță binemeritată. Vedem după vacanță, la pregătiri, ce jucători vor rămâne pentru că știu că sunt foarte mulți care sunt împrumutați. Să vedem. Sperăm ca la anul să nu mai ajungem la baraj și să ne salvăm de la retrogradare înainte”, a spus, după joc, la microfonul DIGIsport, căpitanul Vasile Maftei.

UTA Bătrâna Doamnă s-a impus la Arad, pe stadionul Motorul, cu 1-0 în meciul retur al barajului cu FC Voluntari, însă a ratat promovarea în Liga 1 după ce ilfovenii câștigaseră jocul tur cu 3-0. Ciprian Rus a înscris unicul gol al jocului de astăzi, în minutul 88.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 12 Jun. 2016, 17:10 Campionat
Pe aceeași temă