„Lupta pentru primele poziții este una dură.” Ultimii doi marcatori ai Clinceniului vorbesc despre succesul cu ASU Poli și ce cred despre promovare

Marius ANGHEL 05 Nov. 2018, 17:40 Campionat

Academica Clinceni s-a menținut pe poziția a doua promovabilă și după meciul din etapa a 15-a a Ligii 2. Ilfovenii s-au impus sâmbătă, cu 2-0, împotriva celor de la ASU Politehnica Timișoara, cu golurile lui Răzvan Patriche (25) și Bogdan Barbu (63), acesta din urmă punctând din penalty.

Cu 33 de puncte acumulate până acum, echipa lui Ilie Poenaru se menține la două puncte în spatele liderului Chindia Târgoviște.

„Am avut o prima repriza foarte bună. Am marcat, am avut ocazii, am controlat jocul. Au lipsit câțiva jucători importanți de la ei, dar cei care i-au înlocuit au jucat bine. A fost o victorie muncită. Lupta pentru primele poziții este una dură. Sunt multe echipe, vreo cinci, cred, care au șanse la promovare”, a comentat, despre meci căpitanul Răzvan Patriche.

„Am pregătit bine meciul. Mister ne-a dezvăluit tot ce fac ei, iar noi am încercat să punem în practică tot ce am pregătit în săptămâna dinaintea meciului. Am și dat gol repede și atunci am reușit să ne impunem și mai bine jocul. Sper să continuăm seria asta de victorii. Este un campionat frumos. Echipele din fața nu se pot detașa, iar cursa rămâne una strânsă”, a vorbit și Bogdan Barbu, care e la a cincea reușită pentru Academica în acest sezon.

În etapa a 16-a, Clinceniul are un meci mult mai greu, duminică, de la ora 11:30, în deplasare la Universitatea Cluj. Diferența de puncte dintre cele două echipe e de trei puncte, în favoarea ilfovenilor.

Foto: fb Academica Clinceni

 
Marius ANGHEL 05 Nov. 2018, 17:40 Campionat
Pe aceeași temă