„Lupii” au revenit pe final

24 May. 2009, 16:53 Campionat
„Lupii

Sâmbătă, pe arena „Ilie Oană”, Petrolul a reușit să-și adjudece toate cele trei puncte cu FC Snagov, după un meci cu răsturnări de scor spectaculoase.
Jocul a debutat cu o mare ocazie pentru oaspeți (6), în contul atacantului V. Dinu II. În replică, în minutul următor, în urma unei centrări perfecte venite din flancul stâng de la L. Dumitru, Muțiu a șutat plasat, din 8 metri, dar Olteanu a avut un reflex uluitor!

Petrolul a deschis scorul în minutul 33. Coțan a centrat balonul exact pe capul lui Odoroabă, iar reluarea acestuia l-a lăsat fără replică pe Olteanu. Snagovul și-a arătat colții după alte 9 minute, când Florea a reușit un assist perfect pentru Covaciu, dar acesta, din 8 metri, a reluat incredibil pe lângă bara dreaptă.

După pauză, ploieștenii au intrat în obișnuita letargie cu care se confruntă de ceva vreme. Imediat, oaspeții au preluat inițiativa, reușind să marcheze de două ori într-un interval de doar șase minute. Prima dată, V. Dinu II a șutat simplu o minge centrată înșelător de Florea și respinsă aiurea de Moraru (50), apoi, Petrea a reluat cu capul în plasă un balon centrat de V. Dinu II, profitând de o altă eroare de plasament a lui Moraru. Treziți din pumni, ploieștenii au reintrat în joc, inițiind o adevărată sarabandă a ratărilor dar reușind și două goluri. În minutul 63, în urma unei combinații pe spațiu restrâns între Marinescu și Coțan, ultimul a șutat fără preluare, direct în bara transversală. Tot Coțan a recuperat o minge la 25 de metri, în minutul 80, și l-a deschis printr-o pasă-lob pe Lazăr, acesta plasând balonul, cu capul, la vinclul drept, pentru 2-2. După numai două minute, același Coțan, l-a angajat pe Marinescu, iar căpitanul Petrolului l-a executat pe Olteanu cu un șut plasat, în stânga acestuia, pentru o victorie muncită a Petrolului.

 

Articol scris de Ciprian RADU
 

24 May. 2009, 16:53 Campionat
Pe aceeași temă