Lupeniul s-a salvat de la retrogradare

06 Jun. 2009, 15:50 Campionat

Minerul Lupeni s-a salvat, matematic, de la retrogradare după ce a câștigat cu scorul de 3-1 partida de teren propriu, cu Râmnicu Vâlcea. „Minerii” au deschis scorul în minutul 20 prin căpitanul Chițu care  execută impecabil o lovitură de pedeapsă, acordată în urma unui fault, în careu, asupra lui Roman. În minutul 39 Gideon ridică scorul la 2-0, în urma unei acțiuni personale. În minutzl 5 al celei de-a doua reprize oaspeții reduc din handicap prin Gârlă care profită de o greșeală a   lui Pocian. Elevii lui Petre Gigiu nu intră în panică și tranșează meciul în minutul 85, când Apostol închide tabela la 3-1. De menționat că echipei gazde i-a fost anulat un gol în minutul 5 pe motiv de fault în atac.
 


 „Am întâlnit o echipă bună, dar intrată în vacanță”

Consilierul tehnic al Minerului, Peter Gigiu, s-a arătat mulțumit de rezultatul din meciul cu Vâlcea, dar și de faptul că Minerul este a treia echipă pe care o salvează de la retrogradare, după Vâlcea, în anul 2000 și Câmpina, 2008.

 

„Am întâlnit o echipă bună, dar care a intrase deja în vacanță. Vreau să le mulțumesc celor care au avut încredere în mine, dar și celor care nu au avut încredere în mine. Cei care nu au avut încredere în mine m-au ambiționat să muncesc și mai mult. Jucătorii sunt cei care au dus greul și au făcut un meci bun. Le mulțumesc și celor din conducere care ne-au asigurat condiții pentru a ne îndeplini obiectivul”,a spus Gigiu.

 

 

Articol scris de Loredana Juglea
Foto: Geza Szedlacsek

06 Jun. 2009, 15:50 Campionat
Pe aceeași temă