Lung: „Am câștigat un meci crucial”. Cui i-a dedicat victoria fundașul „șoimilor”

Marius ANGHEL 19 Apr. 2015, 12:42 Campionat
Lung:

Apele nu au fost tocmai liniștite înainte de meciul de sâmbătă dimineață dintre Șoimii Pâncota și CSM Râmnicu Vâlcea, încheiat cu scorul de 1-0. Vineri, jucătorii echipei arădene au refuzat să participle la ultimul antrenament înainte de confruntarea cu oltenii, invocând o lipsă de comunicare cu șefii clubului, care – de altfel – le sunt datori cu salariul pe luna februarie.

După cum afirma și președintele Pavel Piroș, unul dintre „capii” așa – zisei revolte a fost Remus Lung, care are și atribuții de antrenor secund începând cu acest sezon. După câteva etape în care a rămas pe bancă, experimentatul fundaș a fost titular cu CSM și a pus umărul la câștigarea punctelor ce mențin în viață trupa din Podgorie.

„A fost un meci crucial pentru noi. În condițiile în care Bihorul a bătut la Caransebeș și un egal ne putea fi fatal. Mă bucur că am dat dovadă de caracter și am câștigat o partidă foarte grea. Am demonstrat că suntem uniți atât în teren, cât și în afara lui. Apoi, această victorie este cu atât mai prețioasă cu cât ea a fost obținută pe fondul unui arbitraj total ostil nouă. Aș vrea ca acest succes să îl dedic în numele echipei lui Mister, fiindcă a fost ziua sa ieri, dar și pentru că a fost mereu alături de noi de când a venit la echipă, dar și conducerii care încearcă să ne rezolve toate problemele”, a spus Lung la finalul confruntării cu team-ul din Zăvoi.

Pâncota a câștigat primul meci oficial în 2015 cu Irimia, Lung, Rusu, Vladu sau Bebe Mitu pe teren, la care s-au adăugat alți fotbaliști ce se îndreaptă spre 30 de ani, ca Siminic, Gavrilescu sau Dragalina. „Așa a fost conjunctura astăzi, să jucăm mai mulți jucători experimentați. Nu ne mai simțim ca în tinerețe, dar atunci când se apelează la noi încercăm să dăm totul pentru echipă. Mă bucur în special pentru Bebe (n.a. Mitu) pentru că are satisfacții frumoase și la 41 de ani, iar prin golurile lui ne ajută și pe noi ca echipă”, a dăugat puternicul fundaș central al „alb-negrilor”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 19 Apr. 2015, 12:42 Campionat
Pe aceeași temă