Lui Dan Alexa i s-a oprit recordul de victorii chiar de ziua sa de naștere, la Timișoara. „Nu puteam să o ținem la nesfârșit, oricum stabilisem un record după Revoluție”

Marius ANGHEL 29 Oct. 2017, 12:15 Campionat
Lui Dan Alexa i s-a oprit recordul de victorii chiar de ziua sa de naștere, la Timișoara.**

În ziua meciul de la Timișoara cu Ripensia, ieri, Dan Alexa a împlinit 38 de ani și a primit cadou un tricou din partea adversarei. Aceeași echipă a reușit apoi să îi strice ziua, stricându-i seria de 10 victorii consecutive de când a preluat Dunărea. Echipa călărășeană a obținut doar o remiză cu Ripensia, scor 1-1, cu toate că a jucat în superioritate numerică mai bine de o repriză.

La finalul meciului, „Chirurgul” a apreciat că lipsa de eficiență a jucătorilor săi, admonestați și de pe bancă pentru șuturile imprecise, a dus la acest semieșec cu Ripensia. „Ne-am fi dorit să câștigăm. La genul acesta de jocuri, dacă nu reușești să marchezi la ocaziile pe carele ai… Mai ales Ripensia s-a apărat în repriza a doua pe două linii și au avut doar niște contraatacuri ale lui Mediop, niște tentative de contraatac. Cred că am ratat situații. Am început foarte bine jocul, am luat gol dintr-o mare neatenție. Asta a dat foarte multă încredere jucătorilor de la Ripensia. Am reușit să controlăm jocul chiar și 11 la 11”, a apreciat Alexa.

Până la urmă, sărbătoritul s-a mulțumit cu egalul și a felicitat clubul Ripensia. „Până la urmă este un punct important. Nu puteam să o ținem la nesfârșit, oricum stabilisem un record după Revoluție, cu zece victorii la rând. Era greu să ținem, inevitabil apărea și o sincopă. Puteam să și pierdem azi, a avut Mezu aceea execuție incredibilă. Cred că fără acea execuție marcăm foarte greu gol. Am presat, s-a jucat practic ca la handbal o repriză întreagă. Era normal, Ripensia juca în zece oameni. Țin să felicit Ripensia pentru proiect. Este un proiect care cred că va valora în viitor”, a mai spus antrenorul Dunării.

După remiza cu Ripensia, Dunărea a acumulat 32 de puncte și a rămas pe locul doi, la un punct în spatele Hermannstadt-ului, care nu a putut câștiga nici ea la Pitești. Etapa următoare, echipa călărășeană joacă acasă cu ASA Târgu Mureș.

Articol și foto de Anda DELIU

Marius ANGHEL 29 Oct. 2017, 12:15 Campionat
Pe aceeași temă