Luceafărul a pierdut cu Vâlcea, deși după mai bine de o oră a condus

Marius ANGHEL 06 Jun. 2013, 15:43 Campionat
Luceafărul a pierdut cu Vâlcea,** deși după mai bine de o oră a condus

În ultimul meci pe care l-a disputat în sezonul 2012-2013, formația bihoreană de fotbal Luceafărul Oradea a pierdut pe teren propriu, cu scorul de 1-2, confruntarea cu echipa CSM Râmnicu Vâlcea.

În meciul disputat miercuri seara pe stadionul din Sânmartin, Luceafărul a deschis scorul în prima repriză, prin Ianc, care a marcat în minutul 36 dintr-o lovitură liberă de la 23 de metri. Execuția lui, la vinclul porții lui Pascal, a fost imparabilă.

La pauză scorul era favorabil gazdelor, care conduceau cu 1-0, însă în partea a doua vâlcenii au înscris de două ori și au reușit să întoarcă situația pe tabelă. Mai întâi în minutul 67, după o centrare a lui Pârvu, Marius Vlad a trimis pe jos de la 14 metri, mingea a lovit bara, după care a intrat în poartă. Apoi, în minutul 84, Vătăjelu a pătruns în careu și a fost faultat de D. Muntean, iar A. Stoica a înscris din penalty.

Echipa Luceafărul a încheiat actuala ediție de campionat pe locul X cu 26 de puncte. „Mi-am dorit ca ultimul meci să-l terminăm cu o victorie. Îmi pare foarte rău că atât eu cât și jucătorii nu am putut să-i mulțumim pe suporteri. Când ne-am văzut cu sacii în căruță, cu obiectivul realizat, normal că gândul jucătorilor le-a stat în altă parte”, a declarat după joc antrenorul echipei Luceafărul, Florin Fărcaș.

LUCEAFĂ‚RUL ORADEA
CSM RÂMNICU VÂLCEA
1-2

Ianc ”36 / M. Vlad ”66, C. Stoica ”71 – pen.

Sălăjan – D. Muntean, Letan (cpt.), Cura, A. Achim – Ghilea (Bundea ”60), Svarczkopf – C. Roșu, Haș (G. Bogdan ”65), Ianc – Fl. Neaga
Antrenor Florin Farcaș

Pascal – Tomozei, Cr. Apostol, Dumitrașcu, Vătăjelu – M. Vlad (Cl. Ștefan ”79), Fl. Pârvu (cpt.), A. Neagoe, G. Cruceru – I. Szabo, C. Stoica (Dumitrache ”90+1, L. Săraru ”90+2)
Antrenor: Alexandru Pelici

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 06 Jun. 2013, 15:43 Campionat
Pe aceeași temă