Augustin Eduard a acuzat probleme medicale după victoria cu CS Mioveni. Vasilică a vorbit despre succesul din derby: „Am dominat din minutul 3 până la final. Scorul reflectă realitatea”

Marius ANGHEL 16 Apr. 2019, 14:33 Campionat

FC Argeș a câștigat și meciul retur al derby-ului local cu CS Mioveni din acest sezon. În tur a câștigat cu 1-0 prin golul marcat de Ionuț Șerban din minutul 90+4, iar în retur, ieri, s-a impus cu 2-0 prin reușitele lui Andrei Panait (90) și Eduard Florescu (90+4).

Cu această victorie, a patra consecutivă după ce echipa a fost preluată de Augustin Eduard, FC Argeș s-a distanțat la opt puncte de CS Mioveni și s-a apropiat la trei de Petrolul, mărindu-și sanșele să urce cel puțin o poziție în clasament.

După succesul cu CS Mioveni, pentru FC Argeș a vorbit preparatorul fizic Dan Vasilică. Antrenorul principal Augustin Eduard a acuzat probleme medicale la finalul jocului, din cauza trăirilor intense din timpul partidei, astfel că a preferat să nu apară în fața presei.

Vasilică consideră că FC Argeș s-a impus meritat și de această dată, după ce a controlat meciul încă din minutul 3.

„Mulțumim tuturor suporterilor care ne-au susținut pe tot parcursul meciului și cred că le-am oferit un spectacol agreabil, cât se poate la liga secundă, ținând cont de calitățile pe care le avem. Dar, ca implicare, ca și în meciurile anterioare, am demonstrat că suntem dedicați și nu facem rabat la efort. A fost un meci pe care l-am dominat din minutul 3, când am avut prima ocazie, și până la final. Scorul reflectă realitatea din teren, este mai mult decât meritat, nu poate fi contestat nici de adversari, care au avut o singură ocazie. Era normal să învingem, pentru că ne-am implicat mult mai mult. Cu două minute înainte de a se marca, mă gândeam că meciul s-ar putea decide tot în ultimele faze. Un final frumos, iar rezultatul este meritat. Am obținut a patra victorie consecutivă, sper să nu fie și ultima. Vrem să menținem trendul. Pentru noi a fost o perioadă grea, încărcată, am jucat trei meciuri în opt zile, nu a fost ușor. Ca intensitate, meciul de azi le-a depășit pe celelalte. Meritul victoriei este al tuturor, de la suporteri până la antrenori și jucători Ei sunt pionii principali. Toată lumea merită felicitată”, a spus Dan Vasilică în cadrul conferinței de presă.

Cu 56 de puncte, FC Argeș se află pe locul 6 în Liga 2, iar în etapa următoare joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la București, cu Daco-Getica.

Foto: FC Argeș

 

Marius ANGHEL 16 Apr. 2019, 14:33 Campionat
Pe aceeași temă