Luceafărul a făcut show cu Mureșul Deva

17 Mar. 2012, 23:06 Campionat
Luceafărul** a făcut show cu Mureșul Deva

Luceafărul Felix a obținut sâmbătă la Deva, în prima etapă a returului Ligii a II-a, o victorie scontată pe terenul unei echipe a Mureșului încropite în ultimul moment. Diferența de valoare și de pregătire și-a spus cuvântul, astfel că elevii antrenorului Leo Grozavu s-au impus clar, cu scorul de 4-0 (4-0).

Seria golurilor a fost deschisă de Constantin Roșu, care l-a învins pe C. Apostol cu un șut plasat de la 12 metri (10). Noul căpitan, Zeno Bundea, a dublat avantajul în minutul 18 cu un șut din unghi. Superioritatea din teren a fost concretizată prin încă două goluri marcate de tinerii Constantin Roșu (32) și Cristian Andor (38 ).

Aflându-se cu sacii în căruță încă din prima repriză, Luceafărul Felix și-a conservat avantajul în partea a doua, când a mai irosit trei-patru situații de gol. A și marcat golul cinci prin T. Moldovan, însă reușita golgeterului bihorean a fost anulată pe motiv de ofsaid.

Victoria a constituit un motiv în plus de bucurie pentru portarul Bogdan Miron, care a împlinit în ziua jocului 22 de ani.

În urma acestui succes, coroborat și cu înfrângerea FC Bihorului pe teren propriu, Luceafărul a urcat o poziție în clasament, aflându-se acum pe locul IX, cu 22 de puncte.

MUREȘUL DEVA – LUCEAFĂ‚RUL ORADEA 0-4 (0-4)
C-tin Roșu (10, 32), Lupuț (18), Andor (38)

C. Apostol – G. Apostol, Ambruș (cpt.), Vârtic, Plăvițiu – Lia (’46 Bedea), Al. Dan, Căt. Crișan, C. Ungur – Al. Stan (’54 Ciparidis), Dutciuc (’79 Medrea)
Antrenor: Romulus Gabor

B. Miron – Mihuț, Letan, D. Mureșan, A. Achim – C-tin Roșu, Ianc (’74 Svarczkopf), Lupuț (’61 D. Muntean), Cr. Andor – Bundea (’61 Codoban) (cpt.) – T. Moldovan
Antrenor: Leo Grozavu

Sursa: Bihoreanul

17 Mar. 2012, 23:06 Campionat
Pe aceeași temă