„Lordul și-a făcut datoria”

29 Oct. 2011, 16:15 Campionat

După eșecul drastic suferit la Bistrița, 1-4 cu Gloria, șefii CSM Râmnicu Vâlcea tună și fulgeră la adresa arbitrajului lui Marius Omuț (Oradea).

„Nu vreau să scuz evoluția slabă a echipei, dar, oricum, nu aveam nicio șansă la Bistrița. Am văzut meciul și în reluare, arbitrii l-au eliminat gratuit pe Costin Stoica, au dat cornere, auturi și lovituri eronate pentru Gloria. Lordul Pădureanu și-a făcut datoria, conducătorii ca el pârjolesc totul în fotbalul românesc. Ne-a rugat să devansăm ora meciului, să nu jucăm în nocturnă, cum stabilise televiziunea, pentru a face el economii, am fost de acord, apoi te toacă cu arbitrajul.

Investitorii ca mine, care băgăm bani doar în echipă, suntem luați de fraieri, cică nu ne pricepem la fotbal” a spus finanțatorul Cătălin Rufă.

Șeful clubului vâlcean laudă tactica aleasă de antrenorul Marius Mitu. „Mă bucur că nu ne-am dus să ne baricadăm în careu și că am încercat să jucăm și să construim ceva. Nu vreau o echipă fricoasă, numai așa acești jucători tineri pot progresa. Chiar dacă ne apăram, tot ne bătea Bistrița în final cumva” a mai afirmat Rufă.

Articol scris de Adi Georgescu
foto: timponline.ro

29 Oct. 2011, 16:15 Campionat
Pe aceeași temă