Lăzărescu: „FRF să subvenționeze cu două milioane de euro pentru transport”

Mihai Andries 23 May. 2014, 08:00 Campionat
Lăzărescu:**

Președintele lui FC Clinceni, Dan Lăzărescu vine cu o propunere inedită pentru a accepta ca în liga a doua să fie o singură serie cu 20 de echipe: FRF să plătească transportul echipelor din acest eșalon

„Am explicat că LPF a luat două măsuri importante. S-a votat distribuția fondurilor care vin din drepturile TV, dar și propunerea pentru liga secundă. Am vorbit cu Auraș Brașoveanu și cu Florin Prunea. O serie cu 20 de echipe ar fi extraordinar, dar cu condiția că federația să plătească vreo două milioane de euro pentru transportul echipelor”, a spus acesta în emisiunea „Trafic Sport”.

Dani Coman vine la echipă, după mutarea la Pitești

Dan Lăzărescu a anunțat schimbări importante la club în această vară. O mutare surpriză este venirea la club a lui Dani Coman, cel care va renunța la activitatea fotbalistică. „Înțelegerea cu cei din Pitești este deja parafată. Și domnul Pendiuc va face anunțul în seara aceasta. Lângă mine va fi Dani Coman, care în această vară va renunța la cariera de fotbalist. El are cea mai puternică școală de fotbal în Pitești”, a adăugat oficialul ilfovean la Sport Total FM.

Mihai Andries 23 May. 2014, 08:00 Campionat
Pe aceeași temă