Farul deschide runda a patra cu un joc în nocturnă, cu FC Clinceni: „Prevăd un meci echilibrat, dar pe care sunt convins că îl vom câștiga”

Marius ANGHEL 18 Sep. 2015, 11:02 Liga 2
Farul deschide runda a patra cu un joc în nocturnă, cu FC Clinceni:**

Cu o victorie și o înfrângere în primele două meciuri susținute în Liga a 2-a, FC Farul și-a propus să obțină al doilea succes în campionat, astăzi, la Constanța, în etapa a patra. La două săptămâni distanță de confruntarea de acasă cu Rapid București, câștigată cu 1-0, „marinarii” au un nou meci dificil, urmând a întâlni Academica Clinceni. Partida se joacă de la ora 19:00, biletele costând 5 lei (la peluze) și 10 lei (la tribune).

„Vrem să ne dovedim și pe teren valoarea”

„Normal, țintim victoria și cu Academica Clinceni. În acest moment, sunt mulțumit 50 la sută de startul de campionat. Dacă vom câștiga și vineri (n.r. astăzi), voi fi mulțumit 75 la sută. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Am învins Rapid, care, sigur, e o echipă puternică, dar nu cea din anii trecuți, astfel încât să ne bucurăm că am bătut Real Madrid. Giuleștenii au pierdut și cu ACS Berceni (în Cupa României). E important să legăm cât mai multe victorii. Trebuie să arătăm constanță și să dovedim și pe teren, în cât mai multe meciuri, că avem echipă valoroasă”, a declarat, pentru Ziua de Constanța, Giani Nedelcu, președintele Consiliului Director al FC Farul.

Florin Pătrașcu, în lotul de 18

Absent o lungă perioadă din pricina unei accidentări, stoperul Florin Pătrașcu va figura în lotul de 18 pentru această partidă.

„Ambele echipe vor dori să demonstreze ceva mâine (n.r. astăzi). Noi, că victoria cu Rapidul nu a fost întâmplătoare, Clinceni că înfrângerea cu Balotești a fost un accident. Prevăd un meci echilibrat, dar pe care sunt convins că îl vom câștiga, grație valorii lotului, unității de grup și atmosferei bune. La echipă s-a virat și prima pentru succesul cu Rapid”, a spus, pentru Ziua de Constanța, și președintele executiv al Farului, Auraș Brașoveanu.

Înaintea acestei etape, FC Farul ocupă locul 8 în clasamentul Seriei I, cu 3 puncte, iar FC Academica Clinceni e pe 5, cu 4 puncte.

Pentru acest meci, Comisia Centrală de Arbitri a delegat urgătoarea brigadă de arbitrii: central Marius Chițu (Târgoviște) și asistenții: Florin Liviu Burlacu (Urziceni) și Răzvan Mihai Dobre (Șotânga).

Marius ANGHEL 18 Sep. 2015, 11:02 Liga 2
Pe aceeași temă