Laszlo Sepsi e tot mai aproape de „U” Cluj

Octavian Vasilescu 16 Aug. 2018, 16:12 Campionat
Laszlo Sepsi e tot mai aproape de

Clubul din Liga a II-a cu cele mai sonore nume în lot se pregătește să mai facă o achiziție importantă. Laszlo Sepsi își negociază contractul cu Universitatea Cluj. Cel care pare că l-a convins este Ioan Ovidiu Sabău.

Acesta l-a debutat pe Sepsi la Gloria Bistrița pe când antrena acolo. „Suntem la nivel de discuții, tatonări, dar el s-a antrenat cu noi și sper să devină jucătorul nostru. Vorbim de un jucător cu valoare, poate în primii 4-5 fundași stânga din țară. Mi-aș dori foarte mult, așa cum cred că și eu l-am ajutat foarte mult, acum să vină să dea o mână de ajutor (râde)”, a spus Sabău, pentru Look TV.

Laszlo Sepsi (31 de ani), a jucat ultima dată în Germania, la Nuremberg, dar a bifat doar 3 meciuri în sezonul în care echipa germană a promovat în prima ligă. 53 de meciuri a bifat în total Sepsi la formația unde a evoluat în ultimii 3 ani. Fundașul stânga a mai evoluat la Gloria Bistrița, Rennes, Benfica, Racing Santander, CFR, Poli Timișoara și ASA Târgu Mureș.

Clujenii vor reveni acasă mai devreme decât era estimat inițial. Se pare că gazonul nu a avut atât de mult de suferit de pe urma festivalului Untold și U Cluj – Energeticianul se va juca pe Cluj Arena. „Terenul arată destul de bine. S-a descoperit după fiecare eveniment și vom juca următorul joc pe Cluj Arena”, a spus Sabău. U Cluj a jucat primul meci din campionat pe terenul din Târgu Mureș.

Octavian Vasilescu 16 Aug. 2018, 16:12 Campionat
Pe aceeași temă