„Laponia” din Vale

25 Mar. 2009, 14:45 Campionat

Zăpada a lovit din nou Valea Jiului, iar fotbaliștii lui Daniel Timofte și Damian Militaru au fost nevoiți să-și scurteze programul de antrenament.

 

Programul de antrenament al echipei Jiul s-a redus la o oră miercuri dimineața dat fiind faptul că zăpada și vântul nu au permis  ca "minerii” să se poată pregăti pe iarbă. "Ne-am pregătit pe zgură. Trenurile sunt acoperite de zăpadă, dacă va continua așa nu știu cum va arăta terenul la ora meciul de sâmbătă, cu Dacia", a spus antrenorul secund Damian Militaru. „Minerii" se tem că vor avea din nou probleme. "Toate meciurile de acasă le-am jucat în condiții meteo nefavorabile. Terenul greu, îmbibat de noroi, da asta este nu avem ce face",a mai spus Militaru.

Invincibilii de patru etape
 

Jiul este neînvinsă, în retur, de patru etape și băieții lui Timofte au de gând să rămână așa. "Am avut meciuri destul de grele în debutul de campionat, dar cred că munca și seriozitatea ne-au ajutat să rămânem cu picioarele pe pământ și să facem fața examenelor dificile. Eu sper că băieții să o țină tot șa pentru că este în folosul lor", a spus antrenorul secund Damian Militaru.

Loredana Juglea
 

25 Mar. 2009, 14:45 Campionat
Pe aceeași temă