Alin Pânzaru: „Când crezi în șansa ta până în ultima clipă, vine și recompensa”. Dacia Unirea are în față trei partide dificile

Cristian Voicu 29 Sep. 2015, 16:40 Liga 2
Alin Pânzaru:

După meciul cu CS Balotești, de duminică, din etapa a 5-a a Ligii a II-a, câștigat cu 1-0, de Dacia Unirea, Alin Pânzaru le-a acordat o zi de odihnă elevilor săi, primul antrenament al acestei săptămâni fiind programat astăzi, de la ora 11.00. Victoria obținută în ultimul minut de prelungire al reprizei a doua a fost însă una foarte importantă deoarece a urcat-o pe Dacia Unirea pe primul loc în seria I.

„Știam că va fi un meci greu, CS Balotești este o echipă arțăgoasă, ce are în componență câțiva fotbaliști cu mare experiență, care în sezonul trecut au evoluat la Academica Pitești. La noi se acumulase și puțină oboseală, dar când crezi în șansa ta până în ultima clipă, vine și recompensa”, a declarat telefonic ieri dimineață antrenorul Alin Pânzaru.

De astăzi, brăilenii încep să pregătească partida cu Farul Constanța, prima dintr-o serie de trei jocuri foarte dificile. „Ne așteaptă trei meciuri grele, cu echipe care și-au declarat intenția de a promova în prima ligă. Sâmbătă mergem la Farul Constanța, miercuri, 7 octombrie, jucăm pe Municipal cu Ceahlăul iar pe 10 octombrie mergem la Rapid București. Sunt partide echilibrate valoric și vrem și noi să vedem unde ne situăm comparativ cu adversarele noastre, care doresc să promoveze. Obiectivul nostru este acela de a obține cât mai multe puncte pentru a rămâne în plutonul fruntaș”, a mai spus Pânzaru.
 

Articol scris de Costel FILIP

Cristian Voicu 29 Sep. 2015, 16:40 Liga 2
Pe aceeași temă