Lăcătuș: „Nu e normal ca echipele care nu au licență să joace în play-off și să arbitreze promovarea”

Lăcătuș:**

Antrenorul ieșenilor, Marius Lăcătuș, s-a referit la finalul partidei cu ACS Berceni, scor 4-1, la situația echipelor care vor juca în play-off, dar care nu au depus dosarul pentru licențiere.

„Nu e normal ca trei echipe să arbitreze promovarea în play-off. Sunt formații care nu au depus dosarul de licențiere și nu mai au pentru ce să joace. În mod normal ar fi trebuit să lupte pentru promovare trei-patru echipe, cele care au licență. Astfel s-ar fi evitat orice interpretare legată de un rezultat. Am auzit că s-a schimbat sistemul de play-off pentru sezonul următor, se va pleca în partea a doua a campionatului cu toate punctele, este un lucru bun. E normal să conteze toate meciurile și să duci competiția până la capăt”, a declarat Marius Lăcătuș.

Tehnicianul a explicat că nu l-a interesat spectacolul în meciul cu Berceniul, ci rezultatul. „Le-am spus și băieților înainte de meci, m-a interesat mai puțin spectacolul, punctele contau cel mai mult. Îi felicit pe băieți pentru joc și pentru rezultat, chiar dacă în repriza a doua am avut mai puține ocazii clare de a marca. La 4-0 la pauză e normal să intervină și lejeritatea, a intervenit relaxarea în jocul nostru”, a punctat Lăcătuș, care vrea să câștige și meciul de la Buzău, din ultima rundă: „Mai puțin mă interesează cum joacă echipele adverse, important este că noi jucăm mult mai bine decât în tur. La Buzău vom juca la fel de serios, nu se pune problema să le spun jucătorilor să piardă, pentru că ne-ar avantaja în play-off. Totuși, vom încerca să îmbinăm utilul cu plăcutul, în sensul că voi încerca să nu schimb mult echipa, dar să avem și o prospețime fizică bună”.

La pauza meciului, tehnicianul a primit flori din partea unui suporter, la câteva zile după ce fosta glorie a Stelei și-a aniversat vârsta de 50 de ani.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă