Lăcătuș: „Mă bucur că am reușit să readucem Iașiul pe prima scenă. În Liga 1 va fi mult mai dificil”

Lăcătuș:**

Antrenorul echipei CSMS Iași, Marius Lăcătuș, a declarat, după meciul câștigat cu ACS Berceni, scor 3-1, că sezonul următor va fi mult greu, în Liga 1.

„Această promovare este rezultatul muncii acestei echipe în ultimul an. Nu a fost simplu, dar mă bucur că am reușit să readucem Iașiul pe prima scenă a fotbalului românesc. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi și ne-au susținut. În seara aceasta ne vom bucura, iar de mâine (n.r. – duminică) trebuie să ne reapucăm de treabă. Liga 1 este o competiție mult mai importantă și mult mai dificilă. Nu trebuie să uităm că sezonul următor vor retrograda șase echipe. Va fi o luptă fantastică pentru fiecare punct”, a spus Marius Lăcătuș.

Tehnicianul formației ieșene a mai precizat că în cel mai scurt timp trebuie pregătită noua ediție de campionat: „Timpul nu ține cu noi și de aceea trebuie să ne mișcăm foarte repede. Vreau să abordăm Liga I cu un lot echilibrat atât numeric cât și valoric. Avem nevoie de jucători peste valoarea lotului actual pentru a face față rigorilor din Liga I”.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Liviu CHIRICĂ‚
 

Pe aceeași temă