La Târgoviște se visează doar Liga 1! Șerban: „Trebuie să promovăm”. Neguț: „Am arătat că suntem o echipă puternică”

Autori: Ionuț MARIN, Marius ANGHEL Publicat: 25 Feb. 2019, 15:19 Actualizat: 25 Feb. 2019, 15:20 Campionat

Andrei Șerban (18 ani) a fost omul decisiv al Chindiei Târgoviște în victoria de vineri cu Aerostar Bacău, 3-2 pe „Eugen Popescu”, în primul meci oficial din 2019.

Elev la Colegiul Național Ienăchiță Văcărescu și fotbalist cu convocări la loturile naționale, Șerban a înscris un gol extrem de important în finalul meciului cu moldovenii. „Mă bucur că am reușit să marchez și că a ieșit așa. Nu se compară meciurile amicale cu meciurile oficiale. Mai avem totuși de lucru la relațiile de joc. O luăm pas cu pas, meci cu meci. Anul ăsta trebuie să promovăm”, a declarat Șerban după meci.

Viorel Moldovan a mers pe mâna aceluiași trio din ofensivă ca și în prima parte a campionatului, Neguț – Cherchez – Florea, primii reușind să puncteze cu Aerostar, în timp de Florea a scos penalty-ul din care a ieșit primul gol.

„Am dat dovadă de caracter, am revenit de două ori, am arătat că suntem o echipă puternică. La fel trebuie să jucăm și la Pitești”, am prins și reacția lui Cristian Neguț (23 de ani), omul cu hattrick-ul în turul campionatului.

După toate rezultatele înregistrate în etapa a 22-a a Ligii 2, Chindia a revenit pe locul 5, acolo unde a iernat, cu 47 de puncte, fiind la două puncte în spatele liderului Sportul Snagov. În etapa următoare, Chindia joacă în deplasare, la FC Argeș, ocupanta locului 6, cu 41 de puncte.

VIDEO – mini-interviuri cu Andrei Șerban și Cristian Neguț:

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: Ionuț IACOB
Video: AFC Chindia Târgoviște

Autori: Ionuț MARIN, Marius ANGHEL Publicat: 25 Feb. 2019, 15:19 Actualizat: 25 Feb. 2019, 15:20 Campionat
Pe aceeași temă