„La două puncte nu prea avem ce să vorbim”

15 Sep. 2011, 10:28 Campionat
„La două puncte** nu prea avem ce să vorbim

Lotul echipei Alro Slatina va face, astăzi, deplasarea la Arad, în vederea disputării partidei din cadrul etapei cu numărul cinci a sezonului. Președintele Jane Nițulescu spune că înaintea jocului cu UTA declarațiile sunt mai puțin importante, fotbaliștii aflați sub comanda lui Papură trebuind să vorbească pe teren.

Aluminiștii pleacă în această dimineață în vestul țării, acolo unde vor încerca să obțină prima victorie a actualei ediții de campionat. Pe stadionul „Francisc Neumann” din Arad, formația slătineană va întâlni echipa locală UTA, în fața căreia în sezonul trecut înregistra un eșec la scor, 2-5. Cu numai două puncte acumulate în primele patru etape ale stagiunii, elevii lui Papură au nevoie de un rezultat pozitiv în partida ce se va desfășura în nocturnă, pentru a putea pune capăt perioadei de criză pe care o traversează. Președintele executiv Jane Nițulescu spune că înaintea acestui joc comentariile nu-și au rostul, important fiind rezultatul din teren.

„La două puncte, nu prea avem ce să vorbim. Nu mai facem supoziții înaintea meciului, să facă alții… Să vedem cât ne mai suportă pe aici”, a punctat Nițulescu.

Lot complet

Slătinenii vor efectua în această seară un antrenament la ora jocului. Pentru întâlnirea cu UTA, „principalul” Papură nu se confruntă cu probleme de lot.

„Stancu are o contractură, dar se rezolvă. În rest, nu sunt probleme, toți sunt apți de joc”, a mai spus Jane Nițulescu.

Partida dintre UTA Arad și Alro Slatina se va disputa vineri cu începere de la ora 19.30. Arbitrii întâlnirii sunt Teodora Albon – la centru, Ionuț Câmpeanu și Claudiu Lucaciu – asistenți (toți din Cluj Napoca).

sursa: Gazeta Nouă

15 Sep. 2011, 10:28 Campionat
Pe aceeași temă