Popa și Vezan, primele noutăți de la Farul. Constănțenii se reunesc fără Gudea și Nicorec

Marius ANGHEL 18 Jan. 2016, 10:12 Pregătiri, amicale
Popa și Vezan, primele noutăți de la Farul.** Constănțenii se reunesc fără Gudea și Nicorec

FC Farul se reunește astăzi în vederea demarării pregătirii pentru evoluțiile din 2016 din Liga a 2-a. Jucătorii au fost convocați la ora 10.30, iar jumătate de oră mai târziu este prevăzut a avea loc prima ședință de pregătire a anului. Este posibil însă ca, din cauza vremii nefavorabile, nu toți jucătorii să ajungă astăzi la Constanța.

În privința lotului, potrivit președintelui executiv al FC Farul, clubul s-a despărțit până acum de portarul Alexandru Gudea, iar mijlocașul Onișor Nicorec își caută echipă în Ungaria. Potrivit unei clauze contractuale, Gudea a revenit la echipa de care aparține, Concordia Chiajna, care îl împrumutase la Farul, iar în prezent fotbalistul se află la pregătire în Italia cu formația ilfoveană. În legătură cu Nicorec, există posibilitatea ca acesta să continue însă la Farul, dacă, până la finele acestei săptămâni, nu va găsi un angajament în Ungaria, țară în care a mai jucat, iar anul trecut a și obținut cetățenia maghiară.

În ce privește venirile de jucători, Auraș Brașoveanu a arătat că Farul a căzut la înțelegere cu fundașul Florin Popa și cu mijlocașul Ovidiu Vezan, ambii ultima dată la Delta Dobrogea Tulcea. „Vor fi și ceva renunțări de jucători, la care ne vom decide în perioada următoare, când vom definitiva și programul de pregătire. Vrem să efectuăm un stagiu centralizat, dar încă nu am stabilit unde și când. Suntem în discuții și cu alți jucători, dar avem un dialog în acest sens și cu Steaua”, a mai spus Auraș Brașoveanu. De la Steaua ar putea ajunge pe litoral atacantul Alexandru Tudorie și mijlocașul Rareș Enceanu.

Sursa: Ziua de Constanța

Marius ANGHEL 18 Jan. 2016, 10:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă