La Berceni, Marin Dragnea a îmblânzit „Fiara” !

Marius ANGHEL 06 Nov. 2013, 19:21 Campionat

ACS Berceni a pierdut, sâmbătă, derby-ul comunelor limitrofe Bucureștiului, cu FC Clinceni (1-2), dar astăzi și-a luat revanșa cu formația pregătită de Marius Lăcătuș.

Ilfovenii au reușit miercuri să câștige partida cu cea mai vocală echipă din Seria I, a ligii secunde, CSMS Iași (1-0). Moldovenii au venit la Berceni cu un singur scop, să câștige jocul și să treacă pe primul loc, dar pe teren lucrurile au stat cu totul altfel. Gazdele au început meciul agresiv și au încercat să deschidă scorul rapid, dar Alin Nistor nu a reușit să-l învingă pe Miron.

Ieșenii au încercat câteva acțiuni ofensive, dar Leonard Dobre și Herghelegiu nu au putut să marcheze. În repriza secundă, elevii „Fiarei” au fost mai insistenți. Marius Lăcătuș a mutat ofensiv și l-a înlocuit pe Onofraș cu Tomi Petrescu, fotbalist care a făcut junioratul în Anglia, la Leicester City, perioadă în care a fost considerat chiar o alternativă pentru echipa națională. Până la urmă, Petrescu s-a decis să evolueze pentru naționala Finlandei, selecționată pentru care a bifat două prezențe.

Pădurețu a făcut diferența

Din păcate pentru formația din Copou, ieșenii au rămas în zece oameni, în minutul 65, atunci când fundașul dreapta Gabriel Voicu a fost eliminat în urma unui fault la Alin Nistor. Ilfovenii au profitat de omul în plus și, în minutul 72, au deschis scorul prin Răzvan Pădurețu, care l-a executat pe Miron cu un șut din interiorul careului mare. Până la finalul partidei, ieșenii nu au mai reușit să întoarcă soarta partidei, în ciuda eforturilor depuse și spre disperarea lui Lăcătuș. Astfel că tehnicianul oaspeților a bifat primul eșec de la numirea sa pe banca moldovenilor

Berceniul, lider pentru patru ore

Prin victoria obținută cu CSMS Iași, Berceniul a urcat pe primul loc în Seria I, însă doar până la finalul meciului dintre Gloria Buzău și FC Clinceni, început de la ora 18. Startul bun al buzoienilor – după jumătate de oră aceștia aveau 2-0 – le-a dat speranțe elevilor lui Dragnea că pot termina etapa pe primul loc. Din păcate, frații Karamyan au refăcut egalitatea pe tabelă, iar punctul obținut de Clinceni la Buzău a coborât Berceniul pe locul doi la golaveraj, cele două echipe ilfovene având câte 21 de puncte fiecare.

 

ACS BERCENI – CSMS IAȘI 1-0 (0-0) Pădurețu ”72

Berceni: Meilă – E. Nicu, Fâșie, C. Sandu, Pazon – Al. Stan, Al. Radu (cpt.) (G. Ghinea ”83), Pivniceru, A. Pătrașcu – Pădurețu (B. Aldea ”90+2) – A. Nistor (Voican ”87)
Antrenor: Marin Dragnea

CSMS Iași: B. Miron – Ad. Voicu, Al. Crețu, Vișa, Țigănașu – Onofraș (cpt) (T. Petrescu ”59), Olah, Ov. Mihalache, Cl. Ionescu (Bădescu ”83) – L. Dobre, Hergheligiu (M. Dedu ”67)
Antrenor: Marius Lăcătuș

Stadion: Comunal (Berceni); Spectatori: 500; Arbitru: Adrian Illyeș (Ploiești); Asistenți: Iulian Radu (București) și Adrian Popescu (Craiova); Jucătorul meciului: Răzvan Pădurețu

 

Articol scris de Victor STOICESCU
Foto de Alexandru HOJDA

 

Marius ANGHEL 06 Nov. 2013, 19:21 Campionat
Pe aceeași temă