„La 4-1 nu mai speram, dar am profitat de relaxarea adversarului”

Marius ANGHEL 22 Sep. 2012, 17:30 Campionat

Unirea Slobozia a reușit în etapa a IV-a a Ligii a II-a o nouă revenire de senzație după acel 2-2 de la Brăila. Astăzi, fotbaliștii antrenați de Marin Dună au condus la Năvodari cu 1-0, au primit 4 goluri și în ultimul sfert de oră al meciului au marcat de 3 ori și terminat la egalitate. La finalul meciului, tehnicianul ialomițenilor a declarat că nu se aștepta la o astfel de revenire, însă relaxarea gazdelor i-a făcut să reușească o astfel de performanță. Dună e nemulțumit de cum se apără jucătorii săi.

„A fost un meci nebun pe care l-am început bine, am reușit să deschidem scorul, dar după ce am fost egalați am căzut. Pauza a fost un sfetnic bun pentru noi.

La 4-1 nu mai speram, dar am profitat de relaxarea adversarului și am reușit să egalăm până la final. Mai avem de lucrat la faza defensivă pentru că am primit foarte ușor golurile, atât în meciul cu Brăila, cât și cu Săgeata.

Avem în lot jucători tineri, unii dintre ei au evoluat doar în Liga a III-a și au reușit să promoveze în Liga a II-a, așa că obiectivul nostru este să ne menținem în liga secundă.”, a spus după joc Marin Dună.

Articol și foto de Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 22 Sep. 2012, 17:30 Campionat
Pe aceeași temă