Matei, accidentat de Mareș în timp ce se bucura pentru golul ce trimitea meciul cu Astra în prelungiri. Atacantul ratează jocul cu Olimpia

Marius ANGHEL 29 Oct. 2015, 11:21 Cupa
Matei, accidentat de Mareș în timp ce se bucura pentru golul ce trimitea meciul cu Astra în prelungiri.** Atacantul ratează jocul cu Olimpia

Minutul 90 al meciului FC Brașov – Astra din optimile Cupei României. Marius Matei scapă singur cu portarul Gavrilaș, iar atacantul brașovenilor îl execută cu sânge rece: 3-3! Era golul care avea să ducă meciul în prelungiri. Normal, Matei exultă, iar jucătorii brașoveni sar pe el să-l felicite. Imediat, Matei cade ca secerat pe gazon!

Ce s-a întâmplat? Primul jucător care a ajuns la Matei a fost George Mareș, care i-a sărit în brațe, dar, culmea ghinionului, cei doi s-au lovit genunchi în genunchi, astfel că marcatorul a avut nevoie de îngrijiri medicale și până în minutul 100, când a fost eliminat gratuit de centralul Dima, acesta a jucat într-un picior!

„Chiar a fost o accidentare stupidă. Mareș a venit la mine să mă felicite și ne-am lovit genunchi în genunchi. Bine că nu este ceva grav, voi sta maxim două zile, apoi voi reîncepe antrenamentele. Oricum la Satu Mare nu voi juca pentru că sunt suspendat. Regret că nu voi juca în meciul cu Olimpia, pentru că este unul dintre cele mai importante jocuri din acest campionat. O victorie acolo ne-ar menține pe locurile de play-off, în timp ce un nedorit eșec ne-ar face viața foarte grea. Am încredere în băieți că vor face un meci mare și vor obține victoria la Satu Mare”, a declarat Matei.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

 

Marius ANGHEL 29 Oct. 2015, 11:21 Cupa
Pe aceeași temă