Dragoș Geantă s-a acccidentat și ratează derby-ul cu UTA. CSM nu poate conta nici pe alt titular

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 04 Dec. 2015, 12:50 Seria 2
Dragoș Geantă s-a acccidentat și ratează derby-ul cu UTA.** CSM nu poate conta nici pe alt titular

Titular în ultimele patru meciuri pentru CSM Râmnicu Vâlcea, portarul Dragoș Geantă (23 ani) a devenit indisponibil pentru ultimul joc din acest an, cel de duminică împotriva echipei UTA Bătrâna Doamnă. Cu Dragoș Geantă în poartă, CSM a obținut patru victorii consecutive, urcând pe primul loc în Seria a II-a.

Lovit la genunchi în meciul din ultima etapă, la Târgoviște, Geantă a forțat la antrenament, iar accidentarea s-a agravat. „Am suferit o contractură la meciul cu Chindia, nu am știut și am făcut antrenament, apoi a devenit ruptură musculară. Asta este, două săptămâni nu am voie să fac nimic, voi rata meciul cu UTA. Sper să câștigăm și să fim campioni de toamnă” a spus goalkeeperul CSM-ului.

Astfel, duminică, de la ora 11:00, la derby-ul CSM – UTA, care va stabili campioana de toamnă în Seria a II-a, între buturile echipei vâlcene revine Călin Fildan, titularul din primele 13 etape.

Pe lângă Dragoș Geantă, antrenorul Alexandru Pelici mai are o absență în lot, nigerianul Samson Nwabueze fiind suspendat după cartonașul roșu primit la Târgoviște.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 04 Dec. 2015, 12:50 Seria 2
Pe aceeași temă