Probleme la Vâlcea. Pelici a pierdut trei titulari înaintea jocului cu gugulanii

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 02 May. 2015, 01:30 Seria 2
Probleme la Vâlcea.** Pelici a pierdut trei titulari înaintea jocului cu gugulanii

CSM Râmnicu Vâlcea a plecat vineri, spre Caransebeș, fără trei jucători de bază, din lot absentând Andrei Neagoe, Ionuț Stoica și Alex Ionescu.

Mijlocașul Andrei Neagoe revenise la antrenamente, după două săptămâni de pauză, dar a resimțit din nou dureri și ratează finalul de campionat. Acesta a fost chiar vineri la consult, la cunoscutul medic Pompiliu Popescu. „Am făcut antrenamente săptămâna aceasta, dar m-a durut genunchiul. Mă doare rotula, doctorul mi-a spus că trebuie să mai stau câteva zile. Important este că nu este de operat, doar meniscul e puțin ciupit” a spus Andrei Neagoe.

Fundașul stânga Alexandru Ionescu s-a accidentat chiar la antrenamentul de vineri, în care a suferit o entorsă. Astfel, „Licurici” a ratat și el deplasarea la jocul cu fosta sa echipă, FC Carasnebeș. „Îmi pare rău, este un meci frumos, voiam să joc. Sper să fiu apt pentru săptămâna viitoare, la ultimul meci” a declarat Ionescu.

Căpitanul echipei vâlcene, Ionuț Stoica este în continuare accidentat la tendon și nu face nici el parte din lotul deplasat la Carasenbeș.

În schimb, în autocar s-au urcat junorii Piscanu, Preda, Prvulovic și Lazăr, oricare dintre aceștia putând debuta sâmbătă în eșalonul secund. Cum meciul nu are nicio miză, ar fi ocazia ideală pentru antrenorul Pelici, să dea șansa la 2-3 juniori, să joace un meci întreg. Însă, în ultimele partide, deși nu exista nicio miză pentru CSM, Pelici a folosit mai mereu cea mai bună formulă, iar jucătorii care au debutat, au intrat pe final, câte 10-15 minute.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 02 May. 2015, 01:30 Seria 2
Pe aceeași temă