Juniorii, singurii privilegiați în tot haosul de la UTA SA

Mihai Andries 13 May. 2014, 19:06 Campionat
Juniorii,** singurii privilegiați în tot haosul de la UTA SA

După meciul de la Oradea, chiar Sandu Gaica, antrenorul juniorilor republicani A recunoaștea că în tot răul ce macină clubul arădean e și un bine. Echipa sa a început să respire aerul ligii secunde, iar jucătorii strâng minute importante în picioare în fața unor adversari redutabili.

Mai nou, seniorilor li s-a interzis până și accesul la antrenamente pe arena „Francisc Neuman” ca urmare a celor 1,7 miliarde datorate de FC UTA SA Primăriei pentru închirierea bazelor sportive, însă juniorii au „driblat” și această situație. Mai precis, în ajutorul tutror grupelor de copii și juniori din Calea Aurel Vlaicu a sărit ONG-ul UTA Bătrâna Doamnă.

Comunicatul acestuia: „În cazul în care copiii și juniorii de la UTA SA nu vor mai avea acces la terenurile ICRTI și Șega pentru datorii neachitate, și având în vedere că Asociația UTA Bătrâna Doamnă în perioada 2011- 2013 a suportat toate cheltuielile de competiție, transport, echipament, baremuri de arbitraj, servicii medicale, chirie sală și terenuri pentru centrul de copii al UTA SA, ONG-ul va închiria cele două baze sportive, ICRTI și Șega, până la finalul competiției pentru copiii și juniorii SAului”, a început să-și producă efectul de la începutul acestei săptămâni. „Ne-am pregătit fără probleme pe ICRTI și am fost asigurați că ne putem face programul fără a ne gândi la chirii și la alte aspecte de acest gen. Din câte mai știu eu, meciul oficial cu FC Bihor, dar și cel cu Olimpia Satu Mare, le vom juca pe arena mare, doar că nu ne putem antrena acolo. Pentru noi oricum nu e nicio schimbare, fiindcă oricum ne-am obișnuit cu ICRTI-ul”, ne-a mărturisit Gaica.

De luni, acesta își pregătește elevii de vizita din weekend a lui FC Bihor. Horvat, Ardelean, Gornic, Lazea și Popescu s-au obișnuit cu ideea că singura șansă de a mai intra pe gazon în meciurile oficiale în tricoul „alb-roșu” o au numai dacă respect programul echipei de juniori republicani A. Oltean absentează deocamdată din pricina unei probleme medicale la gleznă.

Sursa: SportArad

Mihai Andries 13 May. 2014, 19:06 Campionat
Pe aceeași temă