Juniorii arădeni au pierdut cu 0-4 la Oradea, titularii au privit din tribună

Marius ANGHEL 19 Apr. 2014, 11:39 Campionat

Fotbaliștii de la FC Bihor s-au impus vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, în fața arădenilor de la UTA, în primul joc din faza play-out a campionatului Ligii a II-a, Seria a II-a. Meciul, desfășurat la Stadionul „Iuliu Bodola”, a început cu o întârziere de 14 minute, din cauza problemelor de ordin financiar ale echipei arădene, care nu știa la ora jocului ce formulă va trimite pe teren.

În semn de protest față de conducerea clubului, seniorii echipei arădene au decis cu 3 ore înainte de partidă să nu evolueze la Oradea, dar totuși să vină până la fața locului. Seniorii au decis să nu se echipeze pentru meci, până nu își vor încasa drepturile bănești aferente ultimelor luni. Aceștia au venit cu mașinile proprii și au ajuns chiar înaintea juniorilor republicani A, cei care aveau să intre pe teren, cu întârziere. Exista riscul ca UTA să piardă meciul la „masa verde”, dacă întârzierea ar fi fost de peste 15 minute. În atari condiții, fotbaliștii de la UTA nu au mai avut timp nici de încălzire și au intrat direct pentru joc, când mai era un minut până la expirarea timpului regulamentar.

Cum era de așteptat, meciul a fost la discreția orădenilor, care, după bara lui Ovidiu Bic, din minutul 4, au deschis scorul în minutul 9, prin căpitanul Florin Lazăr, printr-un șut de la 25 de metri, sub transversală.

După alte șarje ofensive ale gazdelor, irosite prin Florin Pop, în minutele 13 și 25, și după prima ocazie a UT-ei , din minutul 25, prin Oltean, FC Bihor și-a majorat scorul în minutul 28, prin Raymond Lukacs, după un contraatac purtat de Bic pe partea stângă. Acesta i-a pasat lui R. Lukacs, care din a doua încercare a reușit din interiorul careului să marcheze pentru 2-0.

Având două goluri avantaj deja pe tabelă, „roș-albaștrii” au redus apoi tempo-ul și până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic.

În primele zece minute din repriza a doua, FC Bihor și-a trecut în cont alte două ocazii, prin Fl. Pop și Letan, dar în minutul 59, UTA a ratat o bună ocazie, prin Daniel Dan, care în urma unei lovituri de colț, a reluat cu capul din 4 metri, peste poartă.

Arădenii au mai ratat apoi, peste numai cinci minute, o altă ocazie uriașă, prin Bocșa, care tot din 4 metri, a trimis cu latul peste poartă.

FC Bihor a înscris pentru 3-0, în minutul 75, prin Florin Pop, care a șutat de la 14 metri, pe jos în colțul lung. După ce, în minutul 85, S. Ianc a trimis în poartă, din 4 metri, dar se afla în poziție de ofsaid, același jucător orădean a închis tabela, două minute mai târziu, finalizând din fața porți o centrare venită de pe partea dreaptă de la Fl. Pop.

Partida s-a încheiat, astfel, cu scorul de 4-0 pentru orădeni, care prin acest rezultat iau o opțiune serioasă în atingerea obiectivului, evitarea retrogradării, în timp ce UTA este „îngropată” și mai tare.

VEZI o GALERIE FOTO de la meci

FC BIHOR ORADEA
FC UTA ARAD
4-0

Fl. Lazăr 9, R. Lukacs 28, Fl. Pop 75, S. Ianc 87

Fildan – Letan, Fl. Lazăr (cpt.), Mintaș, R. Lupu (S. Ianc 60) – C. Străuț, Haș (M. Popa 68) – Fl. Pop, Ov. Bic, A. Achim – R. Lukacs (Sorian 79). Antrenor: Alexandru Pelici

Horvat (R. Stanciu 85) – Bocșa, Fl. Ardelean, Gornic, N. Oltean – D. Dan, Ov. Popescu – Dubăț (Denuț 70), A. Simion, C. Farcaș (Al. Lazăr 79) – Trabalka. Antrenor: Florin Voinea

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 19 Apr. 2014, 11:39 Campionat
Pe aceeași temă