Jucătorii Gloriei convinși în ultima clipă să facă deplasarea la Brăila

29 Nov. 2011, 10:24 Campionat
Jucătorii Gloriei convinși în ultima clipă** să facă deplasarea la Brăila

Gloria Buzău a fost pe punctul de a nu se prezenta la meciul cu C.F.Brăila din ultima etapă a turului. Nemulțumiți că nu și-au primit restanțele financiare și neîncrezători în ceea ce privește rezolvarea problemelor jucătorii au ajuns la limita răbdării.

Deși conducerea clubului le promisese că sâmbătă urmau să încaseze prima de 1500 RON de la partida cu Delta Tulcea li s-au oferit doar 700 RON motiv pentru care elevii lui Mihai Ciobanu au anunțat că nu vor mai face deplasarea. După ore bune de discuții cu antrenorul și conducerea jucătorii au fost convinși să urce în autocar pentru a merge la Brăila.

„Ne-am tot săturat de atâtea promisiuni. Numai vorbe din partea conducerii iar asta se întâmplă de mult timp și am ajuns la limita răbdării deoarece avem mare nevoie de bani mai ales că unii au familie. Am tot discutat vreo cinci ore și văzând că nu ne dau cât au spus atunci ne-am decis să nu facem deplasarea.Unii dintre colegi chiar își făcuseră bagajul și se pregăteau să plece acasă însă în cele din urmă am zis să mergem la Brăila să jucăm pentru noi.Oricum nu prea ne facem iluzii că se va rezolva problema financiară mai ales că sunt jucători care au restanțe de mai multe luni”, ne-a declarat un jucător sub protecția anonimatului.

Mihai Ciobanu: „Există o totală neîncredere a băieților”

Antrenorul Gloriei Buzău,Mihai Ciobanu spune la rândul său că de fiecare data a făcut eforturi supraomenești pentru a nu apărea reacții nepotrivite din partea elevilor săi care au ajuns la capătul răbdării. Tehnicianul consideră că dacă jucătorii nu se prezentau la meci ar fi fost o pată neagră pe imaginea Gloriei Buzău.

„Bineînțeles că este de preferat ca un antrenor dar și clubul să nu fie puși într-o astfel de situație și anume să își lămurească jucătorii că tebuie să se prezinte la meciuri. Există o totală neîncredere a băieților în faptul că lucrurile se vor îmbunătăți la Gloria Buzău. Au fost niște promisiuni vis a vis de bani care nu au putut fi respectate și la un moment dat pe această totală lipsă de încredere au zis că: . Am dus muncă de lămurire ore întregi și până la urmă după atâtea parlamentări băieții au înțeles că trebuie să onorăm și acest joc fiindca altfel ar fi fost o rușine pentru club”, a declarat antrenorul grupării buzoiene, Mihai Ciobanu.

articol scris de Adi Soare

29 Nov. 2011, 10:24 Campionat
Pe aceeași temă