Jucătorii CS Universității sunt în extaz. Vătăjelu: „Mă bucur că a ieșit bine pentru noi și suporterii Craiovei”

Mihai Andries 28 Jun. 2014, 23:55 Campionat
Jucătorii CS Universității sunt în extaz.** Vătăjelu:

Fundașul de bandă stângă al Craiovei consideră că accederea în liga întâi îl va aduce cu un pas mai aproape de echipa națională. După ce a aflat că Universitatea va lupta la cel mai înalt nivel, Bogdan Vătăjelu și-a exprimat bucuria.

„Am stat pe internet, imediat cum am ajuns de la masă. Ne bucurăm foarte mult, era și normal. Acum rămâne doar să ne pregătim. Nu am avut emoții, conducerea ne-a asigurat că nu vor fi probleme cu licența, afilierea. Această promovare a fost obținută greu. Pentru mine a fost o nuanță mai ușor, ținând cont că am venit în iarnă. M-am bucurat că la final a ieșit bine pentru noi și suporterii Craiovei. N-am jucat niciodată în liga întâi, sper să joc cât mai mult timp. Și să o fac bine, astfel încât să fiu monitorizat în continuare de domnul Pițurcă, pentru că îmi doresc să revin la națională” a comentat Vătăjelu

Curelea: „Oamenii din Craiova chiar meritau o echipă în prima ligă”

Vârful Universității s-a arătat încântat că va înfrunta din nou Steaua și Dinamo. Costin Curelea a declarat pentru siteul oficial al clubului: „Nu-mi făceam griji în privința afilierii, așa că am fost liniștit. Este o decizie absolut normală. Am muncit greu, să nu credeți că este ușor în liga a doua. Am avut și niște carențe în pregătire, situația a fost dificilă, dar este bine că am reușit. Această decizie ne-a liniștit. Era păcat ca o echipă precum Universitatea să nu participe în liga întâi. E un moment important pentru toată lumea, dar mai ales pentru suporteri și oamenii din Craiova care chiar meritau o echipă în prima ligă. Mie unul îmi era foarte dor de meciurile contra lui Dinamo și Steaua. Sunt convins că și oltenilor, așa că mă aștept să vină multă lume la stadion. La Craiova se cere întotdeauna performanță, poate primul an va fi de tranziție, dar apoi ne vom gândi doar sus”.

Mateiu: „Abia aștept să joc cu stadionul plin”

Mijlocașul Științei consideră decizia de azi a Adunării Generale firească și spune că nu a avut emoții. Mateiu a declarat: „Este ziua în care s-a luat decizia pe care o așteptam cu toții. Suntem fericiți. Nu am avut emoții, eram încrezători că aceasta va fi hotărârea. Acum nu ne rămâne decât să muncim din ce în ce mai mult să începem bine campionatul. Ne dorim să ajungem cât mai sus, de aceea vom trata serios fiecare meci, din dorința de a scoate maxim”.

Noul număr opt al Craiovei a explicat ce obiective are cu echipa: „Pentru mine transferul la Universitatea a fost un pas mare înainte. Am ajuns la un club profesionist care-și dorește performanță. Și, credeți-mă, abia aștept să joc cu stadionul plin. Am venit aici cu inima deschisă, dornic să fac performanță. Am încredere, avem un lot foarte bun”.

Ivan: „Ne-am cucerit dreptul de a juca în liga întâi pe merit, prin munca noastră”

Internaționalul de tineret al Universității spune că este fericit că a pus umărul la renașterea echipei din Bănie. Andrei Ivan a reacționat astfel la aflarea deciziei Adunării Generale a FRF: „Este o decizie firească, trebuia să fim în liga întâi. Ne-am cucerit dreptul pe merit, prin jocul nostru. Mă bucur că am participat la promovarea și renașterea unei echipe de tradiție cum e Universitatea Craiova. Astăzi, am stat pe telefoane toată ziua să văd ce decizie se va lua. Iar munca noastră a fost răsplătită de o hotărâre justă. E meritul nostru. Sincer, abia aștept să joc pe „Ion Oblemenco” în liga întâi, abia aștept meciurile cu Steaua și Dinamo”.

Sursa: CS U Craiova

 

Mihai Andries 28 Jun. 2014, 23:55 Campionat
Pe aceeași temă