Jucătorii „Bătrânei Doamne”, alături de Ionuț Popa: „Îi dorim multă sănătate. Ne dorim să fie lângă noi, pentru că așa suntem mai puternici”

Marius ANGHEL 21 Mar. 2019, 19:57 Campionat
Jucătorii

Întreaga suflare utistă așteaptă cu sufletul la gură diagnosticul lui Ionuț Popa după examenul spectroscopic de joi. În funcție de acesta și, bineînțeles, interpretarea și sfaturile medicilor, antrenorul echipei arădene va face sau nu pasul în spate. Cu siguranță, experimentatul tehnician nu va face deplasarea împreună cu echipa la București, ci va urmări la TV evoluția elevilor săi în meciul de sâmbătă, de la ora 13:00, de la Academica Clinceni.

Se știe că „Mister” are restricții legate de statul în frig sau schimbarea bruște a stării de spirit, indiferent dacă vorbim despre emoții negative sau pozitive, astfel că e posibil nici să nu se mai întâlnească cu echipa înainte de plecare.

„Am vorbit cu Mister, nu-l stresez, nu-l presez, nu știm dacă mai vine la băieți până ne urcăm în autocar, spre București. Jucătorii au aflat că situația antrenorului este destul de gravă, s-ar putea ca asta să-i motiveze, vor – probabil – să-l ajute cum pot ei. Deci, este ceva emoțional și motivațional. Sunt destui jucători cu experiență la echipă, care – probabil – au mai trecut prin momente asemănătoare și știu cum să se motiveze și să o facă și cu ceilalți”, consideră Cristian Păcurar, antrenorul secund al „Bătrânei Doamne”.

La finalul disputei cu Luceafărul, tot Păcurar spunea că în special fotbaliștii care au venit pentru Popa în această iarnă ar putea fi afectați de absența „principalului”, iar randamentul lor pe teren să nu mai fie același.

„Îi dorim multă sănătate domnului Popa, sperăm ca rezultatele examenelor efectuate ieri să fie bune. Este adevărat că am venit și pentru dânsul la UTA, dar nu avem randament mai scăzut pentru că au apărut aceste probleme medicale în ceea ce-l privește. La fel de bine, un antrenor poate demis după câteva etape, noi contractele le-am semnat cu UTA. Vom juca și trebuie să dăm totul, dar sigur că ne dorim să fie lângă noi, pentru că așa suntem mai puternici”, a lămurit lucrurile Cristian Melinte, fost elev al lui Ionuț Popa și la ACS Poli, în Liga 1.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 21 Mar. 2019, 19:57 Campionat
Pe aceeași temă