„Jucăm pe un teren greu la Baia Mare”

Mihai Andries 30 Nov. 2012, 12:00 Campionat
„Jucăm pe un teren greu la Baia Mare

CS Mioveni va disputa, mîine, în deplasare, de la ora 11, meciul cu FC Mara­mureș Baia Mare, par­tidă ce va conta pentru ul­tima etapă a turului de cam­pio­nat. Galben-verzii sînt încrezători înaintea acestui joc și speră să se în­toar­că acasă cu un rezultat bun.

„Sîntem în fața unui meci dificil, pe un teren greu, din cîte am înțe­les. Echipa-gazdă este obiș­nuită să joace pe acest teren, deși, în prima parte a campionatului, a e­vo­­luat la Zlatna. Apoi a revenit la Baia Mare, pe acest teren, și nu a pierdut nici unul din cele 5 meciuri disputate aici. Sper însă ca echipa noastră să se mobilizeze, iar Fla­vius și băieții să cîștige cele trei puncte puse în joc la Baia Mare”, a declarat Dumitru Olteanu.

La rîndul său, antrenorul Fla­vius Stoican (foto) spunea înaintea me­ciului de la Baia Mare: „Va fi un meci dificil, cu o echipă care în ul­tima perioadă a făcut jocuri bune. Au cîștigat un meci important cu UTA, au luat un punct la Bihor și au pierdut greu la Timișoara. Noi ne pregătim cum trebuie, ne con­cen­trăm și sperăm să obținem ma­ximumul din acest meci dificil. Nu este imposibil de re­alizat acest lu­cru și le-am tran­s­mis asta băieților”.

Portarul Remus Dănălache, ca­re a fost ieri prezent la o conferință de presă la stadionul Mioveni, a vorbit și el despre meciul din ul­ti­ma etapă, cu Baia Mare: „Sperăm să facem o figură cît mai plăcută la Baia Mare, să luăm cele trei punc­te puse în joc și să le aducem o bu­curie supor­terilor echipei și fa­mi­liilor noastre. În fotbal nu mai e­xistă echipe sla­be și bune. Ar fi păcat să mergem pînă acolo și să ne întoarcem fără nimic! Trebuie să ținem poarta în­chisă și sper să și marcăm acolo. Mergem încre­ză­tori în această lungă deplasare și încercăm să obținem o victorie, pentru a avea sărbători cît mai plăcute”.

 
Președintele vrea să le dea prima

Pentru acest ultim meci, galben-verzii nu vor avea o primă specială, însă, după cum spunea președintele clubului, bonusul pentru o eventuală victorie afară este unul destul de consistent. „Au o primă foarte bună pentru meciurile din deplasare. Sper să o cîștige. La acest meci trebuie să ne apărăm, dar să și în­scri­em. Ne-am propus victoria și trebuie să marcăm, spre a cîștiga cele trei puncte. La fiecare meci trebuie să iei în calcul toate aspectele, iar în ce privește arbitrajul, sper să fie unul corect. Nu cred că Baia Mare are posibilitatea de a face lucruri necurate. Dacă se va greși, va fi din neștiință”, spunea Olteanu.  

 

Sursa: Curierul Zilei
 

Mihai Andries 30 Nov. 2012, 12:00 Campionat
Pe aceeași temă