Jocul de-a vacanța!

Mihai Andries 01 Jun. 2013, 20:22 Campionat

O zi cenușie de mai nu putea decât să aducă un meci cenușiu. Și a adus. Unirea Slobozia – ACS Buftea a fost un joc lipsit de nerv, în care fazele de poartă pot fi numărate pe degetele de la o mână. Cea mai mare ocazie a venit în minutul 19 când Florinel Ibrian a șutat în bară. Lorincz și Macare au încercat la rândul lor să scuture plasa porții pe interior, dar fără succes.

În minutul 43, vârful ilfovenilor. Konyeha, a scăpat singur spre poarta slobozeană, dar șutul său a avut doar darul de a-l evidenția pe Dobre. A doua repriză a fost și mai mohorâtă decât prima. Artificiile tehnice ale lui Artiom Karamyan sau șutul din unghi al lui Stan, scos de Stamatin au fost cam singurele momente când ceea ce se întâmpla pe teren a semănat cu fotbalul.

S-a terminat 0-0, un rezultat care oglindește perfect evoluția actorilor în teren și pare să mulțumească ambele formații.  De altfel, senzația de partidă de verificare a fost amplificată și de primul 11 introdus în teren de Vali Bădoi din care au lipsit nume ca Bolboașă, Bâtfoi sau frații Karamyan. Atât Slobozia cât și Buftea mai au de disputat miercuri, 5 iunie, câte un meci contând pentru acest sezon. Dar ce mai contează când vacanța este atât de aproape?

 

UNIREA SLOBOZIA – CS BUFTEA 0-0

L. Dobre – S. Stan, G. Lazăr, Lorincz, C. Toma – Macare (cpt.), Ivașcă (D. Gheorghe ”64) – C. Roșu, L. Mihai, Ibrian (M. Luca ”57) – V. Gheorghe (Jianu ”46)
Antrenor: Marin Dună

Stamatin – Vențer, Vițelaru, A. Nițu (cpt.) (Tudorache ”46), Al. Dragomir – Codoban, Ad. Udrea, B. Pătrașcu, Teleoacă (Artiom Karamyan ”54) – V. Alexandru (Arman Karamyan ”76), Konyeha
Antrenor: Valentin Bădoi

 

Articol și foto de Daniel GHEORGHE

Mihai Andries 01 Jun. 2013, 20:22 Campionat
Pe aceeași temă