Iuhas: „Mă întreb unde am fi dacă am avea jumătate din condițiile Vâlcei sau altor echipe din serie”

Marius ANGHEL 30 Mar. 2014, 21:57 Campionat
Iuhas:**

Cosmin Iuhas a fost decisiv pentru Olimpia în meciul pe care echipa sa l-a câștigat ieri cu CSM Râmnicu Vâlcea, scor 2-1. Căpitanul sătmărenilor a marcat cele două goluri împotriva oltenilor și le-a asigurat victoria.

La finalul meciului, la conferința de presă, Iuhas a spus că Olimpia sa dat dovadă de caracter și a demonstrat că este pregătită fizic și tactic să pună probleme echipelor cu pretenții ale seriei. Totodată, acesta s-a plâns de condițiile de care beneficiază echipa și speră ca autoritățile locale să fie impresionate de rezultatele din acest moment și să investească în intrastrcutură.

„Sunt bucuros în primul rând pentru victorie, după care mă bucur și pentru cele două goluri care ne-au adus astăzi victoria, dar fără sprijinul echipei și fără sprijinul domnului profesor nu putea să avem aceste rezultate.

Am demonstrat încă odată caracter, am demonstrat că suntem pregătiți din toate punctele de vedere atât fizic, cât și tactic. Mai mult, această echipă crește de la meci la meci. Încercăm să-i facem pe cei care vin la stadion cât mai bucuroși și cât mai fericiți și încercăm la fiecare meci să dăm totul. Nu este întâmplător locul din clasament, dar mă întreb acum, dacă am avea jumătate din condițiile pe care le are Vâlcea sau alte echipe din serie, unde ar fi această echipă?

Ar trebui să îi miște puțin atât pe cei care ne conduc, cât si pe cei care conduc acest oraș. Repet, Olimpia are putere, talente, oameni de calitate, dar stă foarte mult în infrastructură și condițiile care trebuie să le avem la fiecare antrenament. Sigur, e îmbucurător că avem o echipă la nivelul Diviziei B care are rezultate de atâția ani”, a declarat Cosmin Iuhas.

Foto: Satu Mare online

Marius ANGHEL 30 Mar. 2014, 21:57 Campionat
Pe aceeași temă