Isăilă, mulțumit de rezultat, nu și de erori

10 Sep. 2012, 09:39 Campionat
Isăilă, mulțumit de rezultat,** nu și de erori

Antrenorul FCM, Daniel Isăilă s-a declarat mulțumit de cele trei puncte obținute și de scorul înscris pe tabelă, dar a recunoscut că echipa sa a manifestat și momente de slăbiciune.

„Este o victorie pe ansamblu meritată, cred eu, am avut multe momente bune de joc, dar trebuie să fim și realiști. Am avut destule probleme, mai ales după 2-0, după care adversarul a pus presiune pe noi, n-am mai reușit să construim și ei și-au creat trei, patru situații mari de a înscrie. Am controlat însă în totalitate repriza a doua și cred că victoria este totuși una meritată. Poate alta era soarta partidei dacă reușeau să înscrie. Echipa din Oradea s-a dovedit un adversar puternic, cu un joc deschis, agresiv, preocupată de joc, chiar dacă au pierdut cu 5-1, m-au impresionat. Dar ăsta este fotbalul, norocul mai ține și cu cei care cred în șansa lor. Sunt abia de două săptămâni la echipă, sunt încă în căutări, trebuie să ne cunoaștem din mers și sper să creștem de la joc la joc. Mai avem multe lucruri de pus la punct, la construcție, la faza defensivă, dar astea aparțin de „bucătăria internă” și sper să le rezolvăm în scurt timp. Nu poți schimba totul peste noapte, a fost schimbat sistemul de joc și acesta trebuie pus la punct”. a declarat Isăilă

Miercuri, FCM va susține partida din Cupa României, la Turda, cu Seso Câmpia Turzii. Preocuparea lui Isăilă este de a realiza o recuperare rapidă și va merge la calificare.

„Abordăm fiecare meci oficial la victorie, mergem să ne calificăm. Important este să reușim recuperarea celor care au evoluat astăzi și să găsim formula ideală pentru meciurile viitoare”, a completat tehnicianul mureșenilor.

Articol scris de Mihai VEREȘ

10 Sep. 2012, 09:39 Campionat
Pe aceeași temă