Iordan Eftimie, reconfirmat ca antrenor la FC Argeș. „Nu s-au purtat niciun fel de negocieri pentru rezilierea contractului”. Fotbaliștii, băgați în ședință: „Nu jucați pentru SCM Pitești”

Marius ANGHEL 25 Sep. 2017, 14:45 Campionat

Conducerea FC Argeș infirmă zvonurile apărute săptămâna trecută conform cărora antrenorul Iordan Eftimie nu ar mai fi dorit pe banca echipei piteștene și că s-ar fi încercat înlocuirea sa, însă nu s-a ajuns la un acord din cauza pretențiilor tehnicianului.

Seria de trei meciuri fără victorie, în care s-a obținut doar un punct, a produs tensiune în cadrul clubului piteștean. Dintre Trivale s-a auzit că Iordan Eftimie nu mai e dorit ca antrenor, în locul său urmând a fi adus Emil Săndoi. Iar zvonurile prindeau contur la finalul săptămânii, atunci când fostul selecționer al naționalei de tineret a României a fost prezent, sâmbătă, la meciul cu Sportul Snagov de pe stadionul „Nicolae Dobrin”. Absența lui Eftimie de la conferințele de presă de dinaintea și de după jocul cu Sportul au adus încă un motiv că antrenorul e pe făraș de la FC Argeș, după ce preluase echipa în vară, după plecarea lui Nicolae Dică la FCSB.

Sâmbătă însă, FC Argeș a câștigat cu 1-0 meciul cu Sportul Snagov, chiar dacă în ultima jumătate de oră a evoluat în inferioritate numerică, iar la două zile distanță, directorul executiv Dragoș Șerban anunță că nu se pune problema schimbării antrenorului principal.

„Jocul echipei noastre este într-o evidentă creștere și am speranțe că putem mult mai mult decât ce am arătat până acum. Ne dorim ca rezultatele echipei să fie dintre cele mai bune, însă trebuie să avem răbdare. Sunt convins că putem obține un rezultat bun și în partida cu Chindia Târgoviște care se anunță una foarte grea. Vreau să vă spun că până acum nu s-au purtat niciun fel de negocieri între conducerea clubului nostru și antrenorul Iordan Eftimie pentru rezilierea contractului pe care tehnicianul îl are cu FC Argeș, așa cum s-a speculat în presă, în ultimul timp. Absența domnului Iordan Eftimie de la conferința de presă dinaintea partidei cu Sportul Snagov a fost doar decizia dumnealui și nu a fost impusă de cineva din conducerea clubului nostru. Am avut discuții și cu jucătorii noștri și le-am explicat că acum joacă pentru FC Argeș și nu pentru SCM Pitești. Numele acesta îi obligă pe ei să dea totul pe teren la fiecare meci pentru a câștiga. Vrem ca suporterii care vin la stadion să vadă o echipă care își dă viața pe teren pentru culorile alb-violet”, a declarat Șerban.

După nouă etape desfășurate în campionatul Ligii 2, FC Argeș se află pe locul 8, cu 14 puncte, la egalitate cu CS Mioveni și Sportul Snagov. În runda următoare, piteștenii joacă tot acasă, sâmbătă, de la ora 11:00, cu Chindia Târgoviște. Până acum, echipa piteșteană a înregistrat patru victorii, două egaluri și trei eșecuri, având un golaveraj pozitiv: 13-8.

Marius ANGHEL 25 Sep. 2017, 14:45 Campionat
Pe aceeași temă