Ionuț Rada a refuzat oferta lui Ionuț Popa de a veni la UTA. O altă dorință a antrenorului a fost îndeplinită de conducere

Marius ANGHEL 08 Mar. 2018, 13:01 Campionat
Ionuț Rada a refuzat oferta lui Ionuț Popa de a veni la UTA.** O altă dorință a antrenorului a fost îndeplinită de conducere

Imediat după numirea sa ca director tehnic la UTA Arad, Ionuț Popa spunea că are nevoie, de urgență, de două transferuri pentru a-și îndeplini obiectivul, acela de menținere a clubului în Liga 2. Iar primul nume la care fostul antrenor al lui ACS Poli s-a gândit este unul cu nume pentru fotbalul românesc.

Pentru a avea încă un punct de sprijin în defensivă, Popa l-a contactat pe Ionuț Rada (35 de ani), potrivit Sport Arad, fost jucător la Craiova, Rapid, FCSB sau CFR Cluj. Experimentatul jucător l-a refuzat însă din motive familiale.

„Un fundaș central trebuie să găsim neapărat și încă cât mai repede posibil. L-am sunat pe Ionuț Rada în Italia, e liber de contract, dar nu se poate reîntoarce acum în România. Depinde de copii, de soție. Pentru mine ar fi venit la UTA, dar e normal să pună familia pe primul plan. Nu ne lăsăm, mai încercăm și în alte părți, ne-ar mai trebui doi-trei jucători, dar prioritatea e un fundaș central cu experiență”, a spus Popa pentru sursa citată.

Rada a jucat ultima oară în Italia pentru Bari și Fidelis Andria. Fundașul a câștigat campionatul cu CFR Cluj, Cupa României cu Rapid (de două ori) și CFR Cluj, Rapid și Supercupa cu CFR Cluj.

Jucătorii au trecut pe la casierie

Și tot în discursul său la numirea la UTA, Popa a solicitat conducerii clubului că „trebuie achitat cât mai rapid cel puțin unul dintre salariile restante. E nevoie de jucători cât de cât mulțumiți, cu putere de muncă și o să insist și pe lângă domnul primar sau Ovidiu Moșneag să mai atragă, poate, lângă noi ceva sponsori”.

Iar dorința experimentatului antrenor a fost ascultată. Marți, jucătorii din vechiul lot, cât și cei achiziționați în această iarnă, au trecut pe la casierie și au încasat câte un salariu.

Astfel, duminică, de la ora 12:00, utiștii sunt foarte motivați înaintea jocului de pe teren propriu, de la Șiria, cu a doua clasată, FC Hermannstadt.

Marius ANGHEL 08 Mar. 2018, 13:01 Campionat
Pe aceeași temă