Ionuț Popa, ca Ștefan cel Mare și la Mioveni. Cadoul primit de antrenor din partea primarului orașului argeșean. „M-a uns pe suflet cu acest dar chiar în an Centenar”

Marius ANGHEL 28 Nov. 2018, 19:29 Campionat
Ionuț Popa, ca Ștefan cel Mare și la Mioveni.** Cadoul primit de antrenor din partea primarului orașului argeșean.

Având rezultate excelente pe banca Politehnicii Iași între 2004 și 2009, Ionuț Popa și-a câștigat prețuirea suporterilor din Orașul celor șapte coline, care l-au comparat cu marele domnitor al Moldovei, Ștefan cel Mare. Renumele i s-a dus în toată țara, iar primarul din Mioveni, care – de altfel – îl apreciază și azi pe „Mister” pentru rezultatele pe care le-a avut la cârma echipei din orașul argeșean, pe care a și promovat-o în Liga 1 în 2011, i-a făcut un cadou simbolic antrenorului arădean.

Edilul Ion Georgescu a trimis prin intermediul conducerii CS Mioveni, sosite la meciul de azi de la Arad, încheiat cu succesul utiștilor cu 2-1, o carpetă cu chipul lui Ștefan cel Mare, cu care Ionuț Popa s-a mândrit la conferința de presă de după jocul cu argeșenii.

„Domnul primar din Mioveni m-a uns pe suflet cu acest dar chiar în an Centenar. Se pare că nu am fost Ștefan cel Mare doar în Moldova, ci și în Muntenia, la Mioveni. Îi mulțumesc prietenului meu, Ioan Georgescu, care merită apreciat de toată lumea pentru cum susține fotbalul de atâția ani și sunt sigur că o va mai face și pe mai departe. Mi s-a spus că această carpetă e făcută special în Republica Moldova, chiar o voi pune la loc de cinste în casă”, a spus „principalul” UTA-ei.

Tot Popa spunea înainte de meci că CS Mioveni este una dintre echipele care trag la promovare, dar Iordan Eftimie la combătut la finalul celor 90 de minute de azi. „Domnul Popa aruncă numai fitile din acestea. Nu s-a pus problema de nicio promovare în acest an, avem ca obiectiv locurile 1-8 și suntem în obiectiv”, a subliniat antrenorul argeșenilor.

„Locurile 1-8 înseamnă și locul 1… Eu vorbesc destul de des cu primarul lor, Ioan Georgescu, care mi-a făcut și acest cadou deosebit și știu că, la condițiile pe care le oferă, tinde sus”, a venit replica lui Popa.

După al patrulea eșec stagional în deplasare, CS Mioveni se află pe locul 7 în Liga 2, cu 34 de puncte. UTA are 27 de puncte și se află pe locul 9.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 28 Nov. 2018, 19:29 Campionat
Pe aceeași temă