Ionuț Ban a înscris la Caransebeș primul său gol din Liga 2, la primul meci ca titular: „Mă bucur mult că sunt la FC Bihor”

Marius ANGHEL 30 Mar. 2015, 13:25 Campionat

Remiza de la Caransebeș, scor 2-2, obținută în ultima rundă a returului din Liga 2 de FC Bihor a adus o premieră pentru unul dintre tinerii jucători ai clubului orădean. Primul gol al partidei desfășurate sâmbătă în Caraș-Severin a fost marcat de Ionuț Ban, un fotbalist de numai 18 ani. A fost primul gol reușit în eșalonul secund de Ionuț, component și al lotului național under 18 al României.

Ionuț Ban (foto mic) a confirmat încrederea pe care a primit-o de la tehnicianul Călin Cheregi și a reușit să deschidă scorul în deplasarea de la Caransebeș. Florin Pop a avansat cu mingea la picior din jumătatea proprie până la 20 de metri de poarta adversă, de la el, și cu puțin noroc, mingea a ajuns la Ionuț Ban, care a intrat în careu, a driblat portarul în partea stângă și din unghi, de la 12 metri, a trimis prin spatele acestuia, mingea a lovit bara de la colțul lung și a intrat în plasă.

Așa a decurs faza în care Ionuț Ban a marcat importantul gol pentru el și FC Bihor, chiar la primul joc când a fost titularizat la un meci din Liga 2. Mijlocașul clubului orădean mai bifase două prezențe în eșalonul secund, dar nu în calitate de titular.

„Pentru al treilea meci al meu în Liga a II-a am reușit să înscriu, pentru că mi-a dat încredere antrenorul, au fost colegii alături de mine. Nu mă așteptam să devieze colegul meu, Florin Pop, la acea fază. Am fost atent, am interceptat mingea și am reușit să înscriu. Mă bucur mult că sunt la echipa aceasta, la echipa la care am început. Aici mi-am dorit să joc și sper să fie cât mai multe reușite”, a declarat, pentru fcbihor.ro, Ionuț Ban.

„Aș vrea să evidențiez debutul juniorului Ban, născut în 1997, care și-a încununat frumoasa evoluție cu o reușită, fiind marcatorul primului gol. Pentru mine, personal, acest punct înseamnă mult, înseamnă un imbold motivațional”, a declarat, la finalul meciului, tehnicianul formației FC Bihor, Călin Cheregi.

După reușita lui Ionuț Ban (19), FC Caransebeș a întors scorul prin golurile lui Goșa (31) și Artean (74), însă Florin Pop (82) și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în finalul meciului, astfel că rezultatul confruntării a fost egal, 2-2.

Vezi programul și clasamentul pe care FC Bihor îl va avea în play-out

Marius ANGHEL 30 Mar. 2015, 13:25 Campionat
Pe aceeași temă