Ionel Dănciulescu absentează de la primul meci al noii sale echipe. VIDEO | Mesajul pe care îl transmite jucătorilor înaintea derby-ului cu ASU Politehnica

Marius ANGHEL 05 Oct. 2018, 23:14 Campionat
Ionel Dănciulescu absentează de la primul meci al noii sale echipe.** VIDEO | Mesajul pe care îl transmite jucătorilor înaintea derby-ului cu ASU Politehnica

Numit, joi, manager sportiv la SSC Farul după ce a acceptat propunerea făcută de Ciprian Marica, la scurt timp după despărțirea de Dinamo, Ionel Dănciulescu a avut un mesaj, vineri seară, pentru jucătorii pregătiți de Petre Grigoraș înaintea meciului de sâmbătă de la Timișoara. În etapa a 10-a a Ligii 2, echipa constănțeană joacă în deplasare, pe „Dan Plătinișanu”, de la ora 12:00, cu ASU Politehnica, iar fostul oficial de la Dinamo nu va asista la partidă.

Dănciulescu le-a transmis un mesaj de încurajare jucătorilor de la SSC Farul prin intermediul paginii de facebook a clubului constănțean.

„Bună seara, domn’ profesor (n.r. – Petre Grigoraș), bună seara, băieți! Vreau să vă transmit multă baftă pentru partida de mâine. De săptămâna viitoare voi fi și eu alături de voi, iar toți cei care vom fi implicați în acest proiect important al fotbalului românesc, Farul Constanța, să aducem această echipă acolo unde îi e locul. Multă baftă și forza Farul!”, a spus Ionel Dănciulescu.

Pentru jocul cu ASU Poli, Petre Grigoraș nu poate contra pe Fotescu, Diakite și Stavrev, toți accidentanți. „Fotescu e o pierdere importantă. Chiar dacă a venit de puțin timp la SSC Farul, are o atitudine pozitivă, ceea ce e îmbucurător. La ecografie a ieșit că are o leziune musculară. Va face și un RMN, sperăm să nu fie mai grav și să lipsească mai mult timp. Oricum, e cert că pentru următoarele trei jocuri de campionat iese din calcul. În ce-l privește pe Lamine Diakite, e o problemă mai veche, care s-a acutizat și, din păcate jucătorul, nu mai poate fi folosit până nu se va interveni chirurgical. Stavrev e accidentat în continuare, astfel că la meciul de la Timișoara cei doi portari vor fi Mihai Popa și Rareș Raclău”, a declarat antrenorul lui SSC Farul.

Următorul adversar, ASU Politehnica, e considerat unul puternic de Grigoraș. „E o echipă iubită, care a plecat și ea de jos și a ajuns aici. La un moment dat, avea intenții serioase de a promova în Liga 1. Le spun mereu jucătorilor ca atunci când ieșim de pe teren să o facem cu capul sus, că am făcut tot posibilul să câștigăm. O atitudine responsabilă și profesionistă este mereu apreciată. Dacă voi reuși să implementez această mentalitate la echipă, sunt convins că vom mai aduna puncte importante până la finalul turului, după care vom vedea ce măsuri se vor lua ca echipa să ajungă acolo unde își dorește”, a mai spus Petre Grigoraș înaintea meciului de la Timișoara.

După nouă etape, SSC Farul are doar nouă puncte acumulate și se află pe locul 9. ASU Poli stă puțin mai bine. Are 11 puncte și e pe locul 11.

Marius ANGHEL 05 Oct. 2018, 23:14 Campionat
Pe aceeași temă