INTERVIU cu revelația Mioveniului din ultimele două meciuri. Rădescu a înscris patru goluri și acum vrea să răpună și ASA Târgu Mureș. „Suntem pregătiți fizic și psihic”

Marius ANGHEL 08 Oct. 2017, 15:12 Campionat

Cel mai în formă jucător al echipei CS Mioveni din ultimele două meciuri, marcator a patru goluri, mijlocașul Ionuț Rădescu este pregătit să aibă o nouă prestație în urma căreia să fie lăudat. Argeșeanul de 22 de ani originar din Câmpulung Muscel speră să pune din nou umărul la obținerea unei victorii a echipei sale. Luni, de la ora 17:30, CS Mioveni o întâlnește pe teren propriu pe ASA Târgu Mureș în cadrul etapei a 11-a.

Ionuț Rădescu a adus victoria echipei argeșene în meciul cu Luceafărul Oradea, realizând un hat-trick, partida terminându-se 3-2. De asemenea, mijlocașul a înscris golul victoriei cu 1-0 din partida de la Timișoara cu Ripensia. În acest sezon a mai marcat un gol care i-a adus un punct echipei sale. În etapa 2, în deplasarea de la Călărași, a deschis scorul în jocul cu Dunărea, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Cum vezi meciul cu ASA?
Ne așteaptă o partidă dificilă. Faptul că au plecat niște jucători de la ei nu e un avantaj prea mare pentru noi, pentru că și ceilalți jucători vin montați și vor să arate că sunt bine pregătiți. Cred că va fi dificil… Noi trebuie să ne facem însă jocul nostru, și sper să câștigăm. Atmosfera este bună după ultimele rezultate și ne-am pregătit foarte bine…

Schimbările de pe banca tehnică cum le-ați primit (n.r. – CS Mioveni l-a numit în urmă cu o etapă pe Gheorghe Mihali ca antrenor principal. Până atunci au antrenat Florin Marin, în etapele 1-6, și Adrian Mihalcea în etapele 7-9)?
Schimbările nu ne-au afectat. Antrenorii au venit cu ceva în plus. „Profe” este un antrenor foarte bun, știe să vorbească cu noi și am avut discuții individuale.

La mijlocul săptămânii ați obținut calificarea în șasiprezecimile Cupei…
Calificarea a fost una foarte grea, am jucat 120 de minute și asta după acel meci greu de la Ripensia… S-a acumulat o oboseală în plus, dar este bine că ne-am calificat… Bineînțeles, și datorită lui Croitoru… Așteptăm următoarea echipă, și eu sper să jucăm cu o echipă de Liga 1 la Mioveni.

În ultimele meciuri ai fost decisiv. Un hat-trick cu Luceafărul, golul victoriei la Timișoara… Ce s-a întâmplat față de începutul campionatului când nu ai dat decât un gol?
Eu am fost același tot timpul. Am dat 100 la sută la antrenamente și în meci, iar rezultatele nu au încetat să apară. Mă pregătesc bine, cu seriozitate și ambiție, toate aceastea au dus la această evoluție.

Te gândeai că o să dai un hat-trick?
Nu m-am gândit la asta… Când intru pe teren mă gândesc să ajut echipa să câștige. A fost ca un bonus. Apoi am marcat și la Ripensia, tot după un joc bun, iar aceste reușite mi-au dat o încredere fantastică.

Ai mai reușit un hat-trick până acum?
Nu. Este prima oară când marchez trei goluri într-un meci. Acum vine partida cu ASA, suntem pregătiți să câștigăm. Suntem pregătiți fizic și psihic și trebuie să câștigăm.

8 meciuri și 5 goluri sunt cifrele lui Ionuț Rădescu în acest sezon la CS Mioveni

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 08 Oct. 2017, 15:12 Campionat
Pe aceeași temă