Intermediară specială pentru Gligor: „Nu aș fi dorit să plec de la UTA”

Mihai Andries 05 Nov. 2013, 09:30 Campionat
Intermediară specială pentru Gligor:** „Nu aș fi dorit să plec de la UTA

„Bătrâna Doamnă” s-a despărțit de mulți fotbaliști importanți în vara de pomină în care Adrian Marțian a lăsat totul la voia întâmplării până în ceasul al 12-lea. Una dintre „piesele” grele plecate spre alte zări a fost căpitanul Alin Gligor, care acum poartă banderola la FC Olt Slatina.

În etapa intermediară de miercuri, fundașul, care până la această experiență în Oltenia evoluase doar pentru echipe din județul Arad, dă piept cu formația de care-l leagă sentimente puternice. „UTA rămâne echipa mea de suflet, de unde nu mi-aș fi dorit să mai plec. Dar, dacă nu am mai fost dorit acolo, dragoste cu sila nu se poate. Trebuia să-mi fac meseria în altă parte și sunt foarte mulțumit că am ales să vin la FC Olt, un club foarte serios, profesionist. Obiectivul nostru este să ajungem în play-off, iar după victoria cu Motru am prins multă încredere în noi. Sperăm să câștigăm și împotriva UTA-ei, iar eu voi lupta cu sufletul împotriva…sufletului. Cine mă cunoaște, știe că mereu am dat totul din mine oriunde am jucat și împotriva oricărui adversar, la fel va fi și miercuri”, a explicat „Tsunami”.

Gligor nu dorește să intre în niciun fel de polemică cu Adrian Marțian, însă regretă că UTA nu mai contează pe unii fotbaliști în jurul cărora se putea construi o echipă solidă. Totuși, arădeanul consideră că formația arădeană arată destul de bine în acest moment al sezonului. „Am fost să-i văd la Craiova unde nu au jucat rău. Din punctul meu de vedere, trebuia să fie mai sus în clasament dacă nu pierdeau atâtea puncte în prelungirile unor partide. Chiar am fost trist atunci…Nu mai cunosc prea mulți jucători de la UTA, dar mi se pare că echipa își revine. Au și un antrenor bun, le urez baftă, dar după meciul cu noi. Sper să ne reîntâlnim în play-off, ar fi un sezon reușit pentru ambele echipe”, a adăugat fotbalistul, care pe 9 noiembrie va împlini vârsta rotundă de 30 de ani.

 

Sursa: SportArad

Mihai Andries 05 Nov. 2013, 09:30 Campionat
Pe aceeași temă