„Înfrângerea este nemeritată”. Luceafărul pierde pe terenul lui Sepsi, la prima deplasare din Liga 2

Marius ANGHEL 20 Aug. 2016, 20:26 Campionat

Prima deplasare pentru Luceafărul Oradea a coincis și cu prima înfrângere în Liga 2 și totodată primul eșec după o pauză de mai bine de zece luni. Echipa bihoreană a jucat sâmbătă dimineață, în etapa a 3-a, la Sfântu Gheorghe, acolo unde a cedat cu 1-0 după reușita lui Szilard Mitra din minutul 35. Antrenorul Florin Farcaș a spus că victoria covăsnenilor a fost nemeritată.

Roșu (4) a fost aproape să înscrie primul gol al partidei de la Sfântu Gheorghe, dar Niczuly s-a opus și a menținut poarta neperforată. Arnăutu și Balla au avut și ei ocazii importante, însă cei care au reușit să deschidă scorul au fost gazdele. În urma unui corner executat de Minciună, Mitra (35) a deviat decisiv cu capul din 6 metri și l-a învins pe Pap.

În partea a doua, Hadnagy (74) a fost aproape de un nou gol în Liga 2, însă a trimis peste poartă, dar nici bihorenii nu au putut egala. Arnăutu a fost cel mai aproape, însă a trimis prea slab spre poarta goală, iar un fundaș advers a respins de pe linie. Și Cigan l-a mai pus la încercare pe Niczuly, în timp ce Hadnagy (87) a mai trimis o dată pe lângă. Sepsi s-a impus astfel la limită și a acumulat șase puncte în clasament, Luceafărul rămânând doar cu trei, dar are de disputat miercuri restanța cu Academica Clinceni.

„Înfrângerea este nemeritată după aspectul jocului. Am început bine partida și am avut ocazii de a deschide scorul prin Roșu, Arnăutu și Balla. A căzut golul și meciul a intrat într-o notă de echilibru. După pauză am forțat, am jucat mai mult în jumătatea adversă, însă iarăși nu am avut luciditate la finalizare, iar Arnăutu, de două ori, și Cigan n-au reușit să înscrie din situații clare. Pe final am riscat și pe contre au mai avut și ei două situații. Păcat că nu reușim să marcăm din ocaziile pe care ni le creăm, mai ales că echipa a prestat un joc bun. Ne trebuie mai multă concentrare și responsabilitate în treimea adversă și la finalizare”, a declarat, pentru bihon.ro, antrenorul Luceafărului, Florin Farcaș.

SEPSI OSK SFÂNTUL GHEORGHE – LUCEAFĂ‚RUL ORADEA 1-0
Mitra ’35

Niczuly – P. Chiș (Răduțoiu ’76), I. Ursu, Rz. Damian, Dumbravă, Mitra, Minciună, M. Burlacu (Jakab ’51), Huiban, I. Plămadă (D. Ene ’54), Hadnagy (cpt.)
Rezerve neutilizate: Fejer – Țuțu, Tofan, Țepeș
Antrenor: Valentin Suciu

Ed. Pap – Sg. Moga (Al. Sorian ’62), Fl. Ilie (Nogo ’85), Hlinca, I. Ban – Balea, Bedea, Țegle, Balla (Cigan ’62) – C-tin. Roșu (cpt.), Arnăutu
Rezerve neutilizate: Goia – Bactăr, M. Feher, Fl. Drăgan
Antrenor: Florin Fărcaș

Stadion: Municipal (Sfântu Gheorghe); Spectatori: 1.500; Arbitru: Vladimir Andrei Nagy (Aiud); Asistenți: Adrian Vornicu (Iași) și Ovidiu Arusoaiei (Piatra Neamț).

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: FB Sepsi OSK

Marius ANGHEL 20 Aug. 2016, 20:26 Campionat
Pe aceeași temă