Înfrângere rușinoasă pentru piteșteni! Barbu: „Au o mentalitate bolnavă”

Marius ANGHEL 22 Apr. 2013, 13:36 Campionat
Înfrângere rușinoasă pentru piteșteni!** Barbu:

Fotbaliștii de la FC Argeș nu au reușit să scoată nici măcar un punct în confruntarea de sâmbătă, din deplasare, cu FC Maramureș, deși înainte de acest joc declarau la unison că vor veni cu toate punctele de pe terenul ardelenilor. Piteștenii au fost învinși cu 2-1, iar vorbele spuse de oficiali și de jucători s-au dovedit a fi declarații fără nicio acoperire.

Alb-violeții au jucat fotbal doar o repriză, când au reușit să des­chi­dă scorul prin Rover Cârstea, iar în cea de-a doua au făcut figu­ra­ție pe teren în fața unei echipe care este în moarte clinică din ca­uza problemelor financiare. Gazdele au reușit să restabilească e­galitatea la zece minute după pauză, din penalti. Gego a fost fa­ul­tat în careu de Croitoru, iar centralul a indicat punctul cu var. Bitiș a trimis în plasă fără speranțe pentru goal-keeperul alb-vi­o­le­ților, iar gazdele au reintrat în joc.

Băimărenii au dat lovitura cu 20 de minute înainte de ultimul fluier al arbitrului. Bitiș a centrat în careu, iar Marian Tănasă a înscris cu capul, din interiorul ca­re­u­lui, de lângă fundașii argeșeni, care dormeau în ghete. În urma a­ces­tui eșec, FC Argeș a coborât pe locul 10 în clasament, cu 20 de punc­te, cu șase mai mult decât lanterna roșie a seriei, FC Olt.

În ur­mătoarele trei etape, piteștenii vor avea un program infernal, ur­mând să întâlnească pe FC Bihor, UTA și Poli Timișoara, echipe ca­re se luptă pentru promovare, iar în eventualitatea în care nu vor reuși să ia puncte, vor ajunge la retrogradare.

FC Maramureș: Ștețca – Duruș, Chivoiu, Istrofor, Cornea – Achim, Krausz, Faye, Bitiș (min. 90+1 Achim) – Tănasă (min. 72 Deac), Gego (min. 90 Urs).     Antrenor: Romulus Buia

FC Argeș: Croitoru – Voicu, Vișa, Moise, Petrovic (min. 65, Răuță) – Alin Popa, Negoiță, Ivanică, Doman (min. 80 Drăgan) – Rover Cârstea, Enuță.      Antrenor: Iulian Crivac

Cătălin Barbu: „Jucătorii noștri n-au valoare!”

Înfrângerea rușinoasă de la Baia Mare nu a fost pe placul conducerii clubului. Administratorul delegat al lui FC Argeș promite că acest eșec nu va rămâne nepedepsit.

Cătălin Barbu este decis să ia măsuri cu ju­că­torii: „Vor fi amendați unii dintre jucători pen­tru atitudinea avută. Este inadmisibil să te bată o echipă ca FC Maramureș, care are mari pro­ble­me financiare! Nu subestimez valoarea ad­ver­sarului, ci mă refer la problemele pe care le are. Jucătorii noștri nu au avut atitudine, iar unii dintre ei nu au nici valoare. Au asigurate toa­te condițiile pentru a face performanță, au to­tul la dispoziție, nu se pot plânge de nimic. Cei de la Baia Mare au venit la stadion în di­mi­nea­ța par­tidei, iar ai noștri se ridică mereu cu pre­tenții. Ba că e iarba mare pe teren, ba că nu mai știu ce tâmpenii le mai trece prin cap. Am stat de vorbă cu ei și am ajuns la concluzia că au o mentalitate bolnavă. Le-am dat o șansă să ba­tă la Baia Mare, iar ei și-au bătut joc de ea, dar și de ei! La prostii sunt primii, dansează pe ritm de Harlem Shake ei, acum să-i văd da­că mai au curajul să mai facă vreo tâmpenie de acest gen!”

Sursa: Curierul Zilei

Marius ANGHEL 22 Apr. 2013, 13:36 Campionat
Pe aceeași temă