Incidente la Arad. Galeria echipei FC Brașov a fost evacuată de pe stadion la meciul cu UTA

Marius ANGHEL 27 Feb. 2016, 19:15 Campionat

Meciul dintre UTA Bătrâna Doamnă și FC Brașov, din cadrul etapei a 19-a a Ligii 2, încheiat cu victoria arădenilor, scor 3-2, a fost marcat de incidente provocate de fanii brașoveni. Unul dintre suporteri a pătruns pe teren în minutul 40 al întâlnirii disputate pe stadionul „Motorul”. Jocul a continuat momente bune, deși pe suprafața de joc alerga fanul, urmărit de doi oameni de ordine. În cele din urmă, arbitrul Marian Balaci a întrerupt meciul pentru scurt timp, pentru a permite forțelor de ordine să-l scoată de pe teren pe fanul lui FC Brașov.

Problemele nu s-au oprit aici, pentru că din sectorul ocupat de suporterii brașoveni s-au aruncat petarde, iar una dintre ele a aterizat lângă un steward de pe margine, care a acuzat șocul.

La pauză, forțele de ordine au decis evacuarea suporterilor brașoveni, astfel că aceștia nu au mai putut vedea jocul din repriza secundă. Cu toate că majoritatea suporterilor aflați în sectorul oaspeților nu au avut nicio implicare în aceste incidente, forțele de ordine au decis evacurea tuturor fanilor.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 27 Feb. 2016, 19:15 Campionat
Pe aceeași temă