Încă un egal cu o promovată

24 Aug. 2009, 09:24 Campionat
Încă un egal cu o promovată

 

Dacia nu a reușit sâmbătă la Mioveni, în fața propriilor suporteri decât o remiză în fața unei alte echipei nou-promovate, Șimleul Silvaniei, după ce în prima etapă, trupa lui Iordan Eftimie remizase și în deplasarea de la Fortuna Covaci.

 

Scorul a fost identic cu cel de săptămâna trecută, 1-1, și de data aceasta adversarii deschizând scorul. Dacia a dominat în mare partida însă ratările lui Ayza, Yartey, Vladu, Enache, Olteanu și Chirciu au făcut ca scorul final să rămână doar 1-1. Sălăjenii au deschis primii scorul în minutul 51 prin Svarczkopf care a fost foarte bine găsit la 16 m de o pasă a lui Dănilă, mijlocașul șutând pe lângă portar.

 

Apoi, după o ratare a lui Ayza din 6 m, Chirciu a egalat după ce a rămas singur în 6 m cu portarul advers. Dacia a avut o bară în minutul 80, pentru ca în minutul 87, Puți singur în 6 m cu poarta goală să rateze incrdibil desprinderea oaspeților. În final, gazdele au mai avut un șut prea puternic, peste, al lui Chirciu de la 16 m, și unul prea slab, din careu din poziție bună al lui Ayza, scorul rămânând până la urmă 1-1 (0-0).

 

Dacia Mioveni – FC Silvania: 1-1

Au înscris:  Chirciu (68) / Svarczkopf (51)

Arbitru: Teodora Albon (Cluj Napoca)
Cartonașe galbene: Olteanu (70), Ilie (73) / Sulea (36), Gavrilescu (80), Brata (90)

 

Dacia: Ilie – Moșteanu, Olteanu, Bogdan Stoica, Baicu (65 Enache) – Mormolea, Năuiu (46 Chirciu), Huzuneanu, Vladu – Yartey (52 Nilă), Ayza

Antrenor: Iordan Eftimie

FC Silvania: Gabor – Muntean, Crișan, Mureșan, Oneț – Varga, Sulea (62 Brata), Svarczkopf, Villand – Petcuț (85 Puți), Dănilă (60 Gavrilescu)

Antrenor: Dacian Nastai

 

Sursa: csdacia-mioveni.ro
 

24 Aug. 2009, 09:24 Campionat
Pe aceeași temă