Încă un antrenor schimbat în Liga 2 după etapa a 6-a. „Nu se poate să vin aici să îmi bat joc de meserie. Aveam un lot subțire și numeric și valoric”

Marius ANGHEL 11 Sep. 2018, 13:36 Campionat

Rezultatele înregistrate în etapa a 6-a a Ligii 2 au dus la două schimbări de antrenori. Dacă înfrângerea drastică suferită de Energeticianul pe teren propriu, 0-3 cu Petrolul, a coincis cu încheierea contractului cu Cristian Dulca, iată că și egalul obținut de CS Balotești, tot pe teren propriu, 2-2 cu Dacia Unirea Brăila, a determinat conducerea grupării ilfovene să facă o schimbare pe banca tehnică.

Astfel, CS Balotești, penultima clasată din Liga 2, s-a despărțit de luni de antrenorul Emil Ursu (54 de ani). Acesta fusese numit în această vară la cârma echipe de lângă București, atunci când a venit cu mai mulți jucători de la Concordia Chiajna 2. Ursu era nemulțumit că are un lot subțire, fără dubluri pe posturi și că în aceste condiții nu putea făcea performanță, gând cu care venise la Balotești.

„De sâmbătă am avut o discuție cu președintele (n.r. – Liviu Gulie) și mi-am reziliat contractul astăzi (n.r. – luni) pentru că i-am zis că nu se poate să vin aici să îmi bat joc de meserie. Odată ce nu fac performanță, nu pot să rămân la această echipă. Am decis să ne despărțim pe cale amiabilă. Nu poți să faci performanță dacă nu ai măcat doi jucători pe post. La Balotești e un lot subțire și numeric și valoric. Problema e că jucătorii de la Chiajna care trebuiau să vină la Balotești nu au vrut să vină. S-au îndreptat către alte echipe. O să am o discuție cu președintele de la Chiajna (n.r. – Cristian Tănase), dar vreau să stau o săptămână să mă liniștesc”, a spus Emil Ursu la radio Sport Total FM.

Cu Emil Ursu pe banca tehnică, CS Balotești a înregistrat două egaluri (1-1 acasă cu Daco-Getica, 2-2 acasă cu Dacia Unirea Brăila) și patru înfrângeri (0-2 la FC Argeș, 0-3 acasă cu Petrolul, 0-3 la CS Mioveni, 0-2 la SSC Farul). După aceste rezultate, CS Balotești ocupă locul 19, penultimul, cu doar două puncte acumulate, iar în etapa a 7-a urmează să joace sâmbătă, de la ora 11:00, la Timișoara, cu Ripensia.

Până atunci însă, astăzi, de la ora 19:00, CS Balotești joacă la Turnu Măgurele, în turul 4 al Cupei României, cu echipa de Liga 3 Turris Oltul.

Ca de fiecare dată atunci când echipa a rămas fără antrenor, aceasta a fost condusă de secundul Emil Stanca. La fel se va întâmpla și acum.

În acest start de sezon, cinci echipe din Liga 2 și-au schimbat antrenorul: ACS Poli Timișoara, Dacia Unirea Brăila, Ripensia Timișoara, Energeticianul și CS Balotești.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: FC Petrolul

Marius ANGHEL 11 Sep. 2018, 13:36 Campionat
Pe aceeași temă