Încă o plecare de la ASA Târgu Mureș. Unul dintre cei mai vechi componenți ai clubului a decis să meargă la AFK Csikszereda

Marius ANGHEL 03 Oct. 2017, 18:41 Campionat

Activitatea clubului ASA Târgu Mureș merge din rău în mai rău. După ce a rămas fără șapte jucători pe care i-a achiziționat în vară, antrenorul principal Laszlo Balint a plecat, la fel și managerul general Dinu Gheorghe, fosta prim-divizionară a rămas și fără antrenorul cu portari Carol Fekete (51 de ani), unul dintre cei mai vechi componenți ai staffului clubului mureșean.

Fekete activa în cadrul clubului din Târgu Mureș de mai bine de 10 ani, a luat locul antrenorului principal în mai multe rânduri, în situații grele ale primei echipe, iar acum a decis să plece de la ASA din cauza gravelor probleme financiare pe care le traversează formația din Liga 2. Acesta va merge la Miercurea Ciuc, acolo unde va colabora din nou cu antrenorul Laszlo Balint, la echipa de Liga 3 AFK Csikszereda.

„Conducerea clubului nostru îi mulțumește pentru activitatea de peste 10 ani a antrenorului de portari Fekete Karoly, care a decis să își continue activitatea la FK Miercurea Ciuc. Îi dorim mult succes în carieră”, anunță ASA Târgu Mureș pe site-ul oficial.

În acest sezon al Ligii 2, Carol Fekete a fost antrenor principal interimar în meciurile cu FC Argeș (2-1) și Chindia Târgoviște (0-0). A ocupat acest post după ce Laszlo Balint a demisionat, iar apoi a fost înlocuit cu Marius Popescu după ce a anunțat că nu își dorește să continue ca principal.

Carol Fekete nu a fost la prima experiență ca antrenor principal la ASA Târgu Mureș. În lunile februarie – martie 2016, antrenorul originar din Luduș a asigurat interimatul pentru trei jocuri de Liga 1 (1-0 cu FC Botoșani, 0-0 cu CFR Cluj, în Cupa României, și 0-2 cu Pandurii) după ce Petre Grigoraș a fost demis. Apoi echipa a fost preluată de George Ciorceri, însă în spatele acestuia se afla Adrian Mutu.

ASA Târgu Mureș are grave probleme financiare și cu greu va termina, dacă o va face, acest sezon al Ligii 2 în care vrea să promoveze. În acest moment, după 10 etape desfășurate, se află pe locul 4, cu 18 puncte, tot atâtea câte are și Chindia Târgoviște și Academica Clinceni. 5 victorii, 3 egaluri, 2 înfrângeri și un golaveraj de 19 goluri marcate și 14 primite sunt cifrele ASA-ului în acest campionat.

ASA Târgu Mureș joacă sâmbătă, de la ora 14:30, în deplasare cu Performanța Ighiu, în turul 4 al Cupei României. În campionat, în etapa a 11-a a Ligii 2, gruparea mureșeană joacă luni, de la ora 17:30, în deplasare la CS Mioveni.

Articol scris de Marius ANGHEL

 

Marius ANGHEL 03 Oct. 2017, 18:41 Campionat
Pe aceeași temă